[ YENİLENDİ ] Yeni hazırlanmış avkon2.mif bu modda bir ayrıcalık var ( N8 iconlu )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sinanayba

sinanayba

Üye
    Konu Sahibi
[ YENİLENDİ ] Yeni hazırlanmış avkon2.mif bu modda bir ayrıcalık var ( N8 iconlu )
slm arkadaşlar moda çok şey değiştirildi ben aldığımda şebekeler değiştirilmişti ben de ünlem-soru-hata gibi uyarı sembollerini değiştirdim hata verdiğinde ağlıyacak duruma geliyo soru sembolünde ise karmaşık bir surat ifadesi alıyo kısaca telefona biraz ruh katmış oluyoz

• Beğen
Tepkiler: abdulbaki123 ve Silinen Üye 94869

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
:alkis

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tebrikler güzel çalışma. Daha çok resim ile "katılan ruhu" daha ayrıntılı bir şekilde özetleyebilirsiniz.

sinanayba

sinanayba

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

hakanLp07

hakanLp07

Üye
nokia smiley kullanılsa süper olurmş :)

----------Eklendi @ 12:22:29 ---------- Yazıldı @ 12:20:36 ----------

bu arada .nif yazmışssn nif ne dedim bi an xd

sinanayba

sinanayba

Üye
    Konu Sahibi
nokia smiley kullanılsa süper olurmş :)

----------Eklendi @ 12:22:29 ---------- Yazıldı @ 12:20:36 ----------

bu arada .nif yazmışssn nif ne dedim bi an xd

zaten bu benim ilk denememdir daha güzel smiley bulursam ve daha kaliteli resimlerle tekrardan düzenliyecem ordaki smileylar nimbuzz ' a aittir :naughty:

ModderFurkan

Üye
n8 gülücüklerini kullansan daha hoş dururdu :oke:

sinanayba

sinanayba

Üye
    Konu Sahibi
N8 :hmmm bi bakayım o zaman :good:

hakanLp07

hakanLp07

Üye
bi ara ugraştım olduda biraz alakasız kaldı ve bazıları kçük çktı yanlş yaptm snrm :)sana önerm c6 v40 için n8 smiley modu var onun içiinden svgleri alabirsn oraya monte edeblrsn eğer yapıcaksan tabi ama güzel fikir .

sinanayba

sinanayba

Üye
    Konu Sahibi
bi ara ugraştım olduda biraz alakasız kaldı ve bazıları kçük çktı yanlş yaptm snrm :)sana önerm c6 v40 için n8 smiley modu var onun içiinden svgleri alabirsn oraya monte edeblrsn eğer yapıcaksan tabi ama güzel fikir .
yapacam ama bir kaç değişiklik daha yapmak isitiyom onlarıda tamamladığımda paylaşıma sunacam :oke:

omerfarukbaspin

Üye
nası düzenlediğini anlatsan ;)

pitbull16

pitbull16

Üye
linkte dosya bulunamadı diyor .s

ekrem4181

Üye
peki bu dosyayı nereye atıcaz?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:tşk:

haqanguven

haqanguven

Üye
kardeşim cfwm de kullandım hakkını helal et.. güzel iş çıkarmışın geliştir bence bunu çok hoş duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt