Herkesin aradığı font :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakanLp07

hakanLp07

Üye
    Konu Sahibi
Herkesin aradığı font :)
Download linkhakanlp07.rar (368.29 KB)

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant, galata7788 ve .eRCaN.

*PoweR+

*PoweR+

Üye
:tşk:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:tşk:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Orjinale yakın bi font tarayıcıda ve duygusal ifadelerde sorun yasanmaz umarım:tşk:

hakanLp07

hakanLp07

Üye
    Konu Sahibi
tarayıcıda çok iyi değil font denedm ben çok iyi oldugunu iddaa etmiyorm tabi arkadasların isteği dogrultusunda fwnin içinden alıp upload ettim :)

*PoweR+

*PoweR+

Üye
:oke:

• Beğen
Tepkiler: cool_judocu
hakanLp07

hakanLp07

Üye
    Konu Sahibi
güzel olmuş kardeş bende fwye attım ama webte kötü yazılar ama menüde hakkını veriyo :)

*PoweR+

*PoweR+

Üye
cepten giriyorum kusura bakma link veremeyeceğim "s60v5 temaları+seçmece anna ikonlu temalar+s^anna by mr desgn" :ehe:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
teşekkürler ve hayırlı bayramlar :D

hakanLp07

hakanLp07

Üye
    Konu Sahibi
sanada kardeş :)

bluee_06

Üye
arkadaslar bunu sisteme nası atacaz nereye atacaz cz2 maker ile yapıcam ama nereye atıcagımı bilmiyorum

bluee_06

Üye
nası yapacaz bunu bi yardım edin lütfen

bluee_06

Üye
arkadaşlar fonts klasoru olusturdum resouceye attım telefonu yeniden başlatıyım dedim telefon açılmadı yanlış bişeymi yapıyprum yardım edin???

*PoweR+

*PoweR+

Üye
arkadaslar bunu sisteme nası atacaz nereye atacaz cz2 maker ile yapıcam ama nereye atıcagımı bilmiyorum
nası yapacaz bunu bi yardım edin lütfen
arkadaşlar fonts klasoru olusturdum resouceye attım telefonu yeniden başlatıyım dedim telefon açılmadı yanlış bişeymi yapıyprum yardım edin???
kardeşim cartla curtla uğraşma Masa üstüne yeni klasör oluştur ismini "Fonts" yap Rar lı dosyaya sağ tıkla dosyaları çıkar de masaüstündeki fonts u seç pc ye tak telefonu depolama olarak reseurce nin içinde fonts varsa sil yoksa direk at telefonu yeniden başlat yada aç kapa yüklenir :oke:

bluee_06

Üye
kardeşim cartla curtla uğraşma Masa üstüne yeni klasör oluştur ismini "Fonts" yap Rar lı dosyaya sağ tıkla dosyaları çıkar de masaüstündeki fonts u seç pc ye tak telefonu depolama olarak reseurce nin içinde fonts varsa sil yoksa direk at telefonu yeniden başlat yada aç kapa yüklenir :oke:

tamam hallettim kardeş saolasın :D

bide diğer modlarıda böyle halledebilirmiyiz ? tema efekti felan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt