Çinliler XP'yi de kopyaladılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mareşal

Üye
    Konu Sahibi
Çinliler XP'yi de kopyaladılar

inliler Windows XP'nin de kopyasını yaptılar... Karşınızda 'Ylmf OS'...

Çinli şirket Ylmf, ara yüzü Windows XP'ye çok benzeyen kendine ait bir işletim sistemini piyasaya sürdü. Ylmf OS adındaki işletim sistemini ister Live CD'den isterseniz PC'nize yükleyerek kullanabiliyorsunuz.
Bilgisayarınızı Ylmf OS CD'sinden başlattığınızda karşınıza Çince bir pencere çıkıyor, ancak aynı pencerede dili İngilizce olarak ayarlayabiliyorsunuz. İşletim sistemi ilk bakışta Windows XP'ye oldukça benziyor ancak Live CD modunda birçok alanın düzgün bir şekilde tercüme edilmediğini görüyoruz. Başlat menüsünü açtığınızda ise Ylmf'nin Linux'da çalışan kötü bir Windows XP kopyası olduğunu fark ediyorsunuz. Ylmf'de Microsoft Office'in yerini ise Open Office alıyor.
Ylmf OS'da programları kullanmak da Windows'dakine oldukça benziyor. Ek programları indirmek için 'Ubuntu Software Center'ı kullanıyorsunuz ancak burada da çevirisi yapılmamış birçok alan var. Ylmf'yi denemek istiyorsanız işletim sistemini indirebilirsiniz (677MB)

Samsun55''

Samsun55''

Üye
yav kopyalayacaklarına kendileride yapsaya :D ama huylu huyundan vazgeçemi hiç :D

• Beğen
Tepkiler: Mareşal

Mareşal

Üye
    Konu Sahibi
çakma xp işte

Masum Serseri

Üye
hayat boyu özemti özenti yaşıyorlar işte :aha:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hep çakma çakma nereye kadar

enginzz

enginzz

Üye
cınlılerın yapmadıgı daha ne kaldı abı ye ne bu ya

XER01

XER01

Üye
:zuhaha:

Bunu piyasaya "İKSPİ" adıyla sürmeleri lazımmış :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: bu_rakrak
akondd

akondd

Üye
bi millet 7 sinde neyse 70 mişinde de o dur

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bunlar uluslararası inşaat işine girerseler o kötü olur işte

0live456

Üye
Hayatları yalan bunların :pro:

enginzz

enginzz

Üye
yalan ne kelime hayatları bunların kopyala yapıstır

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
insan daha güzel bi isim bulur.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yaw, bu çinlileri anlamak çok zor. Herzaman kaliteli ürünlerin çıkmamış veya çıkmış en güncel ürünlerini kopyalarlardı. Kalkıp eski bir işletim sistemini kopyalamak bir Çin liye yakışmaz ve yakışmamış :)

Windows 8'i neden çakmadılar da XP hem de ismide Ylmf OS. Ne biçim isim bu? Okunuşu ise rezalet: Yelemefe Ose :D

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
takdir ediliyorsan değil taklit ediliyorsan başarıya ulaşmışsındır lafını en iyi anlatan ve temsil eden millet bu çinliler

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
yılmf os diye okudum ben :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
takdir ediliyorsan değil taklit ediliyorsan başarıya ulaşmışsındır lafını en iyi anlatan ve temsil eden millet bu çinliler

Bana şunu hatırlattı: "Aptallar olmasaydı akıllıların değeri bilinmezdi". İlkokuldaki bir kitapta yazıyordu aklımda kalmış.

enginzz

enginzz

Üye
walla dogru dıyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt