Tuba.Erva
Üye
yok zor degldetelum zor cekiyo 2 kademe.d evde deilmondan sayfa yenilerken uzun suruyosabirsm bendeewet cok zor bi durummus bende mobildeyim .s
yok zor degldetelum zor cekiyo 2 kademe.d evde deilmondan sayfa yenilerken uzun suruyosabirsm bendeewet cok zor bi durummus bende mobildeyim .s
hoş buldukyeni gelenler hoşgeldiniz..
yoo bisi demedi vallahoş bulduk .. ya Pondusss dan haberin var mı gidecekti bu gün bana mesaj bırakmamışş
yapamam mibenim bulunduğum ortamda![]()

saol napem hastaneydi flen arada ole anna belle çatışması derken gece bolumunu iyicene unutmuşz
hastane
bişeyin yok umarımohooo gunaydinsaol kız sen rütbe atlamıssın hayırlı olsun daha yeni gördüm![]()

ablaa hemşerinden haberin var mı ( Pondusss) tanyapamam mi![]()
bende istiyoooom .s

hoşgeldin gelişin de başka asil![]()

hüso hosgeldin.d

aşk prensi![]()

yapamam mi![]()

evet anna belle aldı götürdü zor çıktım ananem duru kötüde işte bir süre refakatçı kaldımanna belle çatışmasına giremessen çıkamassınhastane
bişeyin yok umarım
bende mecburiyetten grdm yaa aile faktoru olunca dayan mobile wifi guzl tlfnda jet gbi masalllah ama iste pc varkn cep olmuoyok zor degldetelum zor cekiyo 2 kademe.d evde deilmondan sayfa yenilerken uzun suruyosabirsm bende
symbian işletim sistemi için gelen güncellemeler..anna belle ne ?
evet anna belle aldı götürdü zor çıktım ananem duru kötüde işte bir süre refakatçı kaldım

hmmsyimbian 3 ün yeni güncellemeleri![]()

bende mecburiyetten grdm yaa aile faktoru olunca dayan mobile wifi guzl tlfnda jet gbi masalllah ama iste pc varkn cep olmuo
iyiz reizz sen nasılsınee nabarsınız gençler ve yaşlılar![]()