Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 700 ve 701 Türkçe ön incelemeleri ve Türkçe symbian belle video
Sponsorlu Bağlantılar
erdogansafak55
Üye
Konu Sahibi
Nokia 700 ve 701 Türkçe ön incelemeleri ve Türkçe symbian belle video
hadi hayırlısı bakalım bu sistemin bi an önce telefonumda kurulu olmasını istiyorm du bakalım =) video için teşekürler dostum
erdogansafak55
Üye
Konu Sahibi
şu anda bende beta olan yüklü bazı uygulamaların çalışmaması hariç beta olan tarafını göremedim.eski versiyon symbiana göre muhteşem ötesi olmuş.ben asıl şimdi yeni gelecek olan 701'in performasını bekliyorum.
SilentOne
Üye
beta bile bole yani tam sürümü düşünemiyom
XER01
Üye
O kadar ahım şahım abartılacak bir şey bulamadım açıkçası. Symbian olması gerektiği gibi olmuş o kadar.
mustafakamikaze
Üye
heyecanlandırıyo bu belle beni ama bizim işlemcilerin kilidini kırıp yükseltseler iyi olur yoksa bu 701 gibi bi performans alamayız :S
erdogansafak55
Üye
Konu Sahibi
bu videodan şunu anladım.herkes annayı beklemek de,adamlar Türkçe belleli tanıtımını yapıyor.entarasan!!!!
Web tarayıcı, ev ekranı geçişlerinin hızlandığı , sistemin daha stabil olduğu güncelleme 7 ayda geliyorsa Sistemin tamamen değişip yenilendiği güncelleme benim hesaplarıma göre 2014'ten önce gelmez Nokia'nın bu güncellemeleri yayınlayıp insanları telefonlarına bağlaması gerekirken aylarca bekletip insanları telefonlarından soğutuyor..