Nokia 700 ve 701 Türkçe ön incelemeleri ve Türkçe symbian belle video

Sponsorlu Bağlantılar

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 700 ve 701 Türkçe ön incelemeleri ve Türkçe symbian belle video
[video=vimeo;28177818]http://vimeo.com/28177818[/video]

kusura bakmayın önceden verildiyse.

• Beğen
Tepkiler: halis18 ve trontr

Quaresma53

Quaresma53

Üye
hadi hayırlısı bakalım bu sistemin bi an önce telefonumda kurulu olmasını istiyorm du bakalım =) video için teşekürler dostum

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
şu anda bende beta olan yüklü bazı uygulamaların çalışmaması hariç beta olan tarafını göremedim.eski versiyon symbiana göre muhteşem ötesi olmuş.ben asıl şimdi yeni gelecek olan 701'in performasını bekliyorum.

SilentOne

SilentOne

Üye
beta bile bole yani tam sürümü düşünemiyom

XER01

XER01

Üye
O kadar ahım şahım abartılacak bir şey bulamadım açıkçası. Symbian olması gerektiği gibi olmuş o kadar.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
heyecanlandırıyo bu belle beni ama bizim işlemcilerin kilidini kırıp yükseltseler iyi olur yoksa bu 701 gibi bi performans alamayız :S

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
bu videodan şunu anladım.herkes annayı beklemek de,adamlar Türkçe belleli tanıtımını yapıyor.entarasan!!!!

OğuzcanAbi

Üye
beğenmedim açıkcası

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
şunun güzelliğine bak nasıl beğenilmez,ben açıkcası şahsım adıma çok beğendim.belle tam olmuş.:oke:

PriZm

PriZm

Üye
Olmuş olmasınada bunun gelmesini Anna gibi uzatırlarsa....

XER01

XER01

Üye
Olmuş olmasınada bunun gelmesini Anna gibi uzatırlarsa....

Web tarayıcı, ev ekranı geçişlerinin hızlandığı , sistemin daha stabil olduğu güncelleme 7 ayda geliyorsa Sistemin tamamen değişip yenilendiği güncelleme benim hesaplarıma göre 2014'ten önce gelmez :) Nokia'nın bu güncellemeleri yayınlayıp insanları telefonlarına bağlaması gerekirken aylarca bekletip insanları telefonlarından soğutuyor..

uribaju

uribaju

Üye
bence aralık-ocsk gibi gelecek belle

Üst Alt