230 Ölü Buzda Diriltilmeyi Bekliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted.

Üye
ruhu mu geri getirecekler (miş) :hih: nasıl yapacaklar merak ediyorum :ehe

Deleted.

Üye
:ehe

XER01

XER01

Üye
İnşallah bilim birgün onları canlandırabilecek kadar ilerler :)

Yigit315

Yigit315

Üye
Arkadaş bu işi ilimi bilimi Geçti Allahın Ahkamı aykırı bi kere! :hmmm: Bi insan dondurulup öldürüldükden sonra nasıl dirilir?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392

0live456

Üye
Arkadaş bu işi ilimi bilimi Geçti Allahın Ahkamı aykırı bi kere! :hmmm: Bi insan dondurulup öldürüldükden sonra nasıl dirilir?

Bir eti sıcak ortamda tutarsan bozulur besin değerleri gider et olmaktan çıkar fakat buzluğa atınca hiçbirşey olmaz çözülünce yine yenebilir durumdadır ve bozulmamıştır.Mantığı anlamak yeterli bunun için.

• Beğen
Tepkiler: Yigit315
Yigit315

Yigit315

Üye
Bir eti sıcak ortamda tutarsan bozulur besin değerleri gider et olmaktan çıkar fakat buzluğa atınca hiçbirşey olmaz çözülünce yine yenebilir durumdadır ve bozulmamıştır.Mantığı anlamak yeterli bunun için.
İyide abicim adamlar öldürüyoz diriltiyoz muhabbetine girmiş.Bu nasıl olacak hadi bunada bi mantık göster?

aslanrecep

Üye
her nefis ölümü tadacaktır der ALLAH(cc) bunlar düpedüz şirk koşuyolar... cenab-ı ALLAH şirk koşulmasını hiç sevmez... allah ıslah etsin bu işi yapanı da yaptıranı da... şirkten başka bişey değil... canı veren de ALLAH tır.. alan da ALLAH...

• Beğen
Yigit315

Yigit315

Üye
Tabi çok doğru

0live456

Üye
İyide abicim adamlar öldürüyoz diriltiyoz muhabbetine girmiş.Bu nasıl olacak hadi bunada bi mantık göster?

Mantıken akla yatıyor haa görmediğim birşey hakkında savunma yapamam o ayrı.

Deleted.

Üye
abi insan sadece etten oluşmuyor ki. bunun kemiği var bilmem nesi var vs vs...

----------Eklendi @ 02:37:24 ---------- Yazıldı @ 02:36:46 ----------

ayrıca sen eti canlandıramazsın ki :ehe bi kere ruhu çıkıyor insanın ölünce....

• Beğen
Yigit315

Yigit315

Üye

abi insan sadece etten oluşmuyor ki. bunun kemiği var bilmem nesi var vs vs...

----------Eklendi @ 02:37:24 ---------- Yazıldı @ 02:36:46 ----------

ayrıca sen eti canlandıramazsın ki :ehe bi kere ruhu çıkıyor insanın ölünce....

İşte bende bundan bahsediyorum :hmmm:

enginzz

enginzz

Üye
abi etten kastın ne ya :ehe

enginzz

enginzz

Üye
eee sabah sabah ben onu anladım abı cok etler var degısıyor kısıden kısıye :kop::kop::kop:

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Kıyametin Alametlerinden birini hatırlayın tam olarak yazamayabilirim "Dünyada Ölümden Başka Herşeye Çare Bulunmadıkça Kıyamet Kopmaz" yani ölümün çaresi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...