N8 Öldü Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Denibo

Üye
    Konu Sahibi
N8 Öldü Açılmıyor
Verifying communication to product (before flash finalizing)

Böyle Bir Hata Veriyor Phoenix'te Ve Bi Hata Çıkıp Retry Filan Diyor Herşeyi Yaptım Fakat Telefonu Açamıyorum Navifirmden Orjinal Dosyaları Çektim Attım Products Klasörüne Fakat Yinede Ölü Yazılım Atamıyorum Sitedeki Bütün Konulara Baktım Hepsini Yaptım 3 Saattir Uğraşıyorum Düzeltemiyorum Yardım Edin Ne Yapmam Gerekiyor Jaf İle Atayım Dedim Dead Flash Fakat Jaf'ın İçindede N8 Yok

boyabatlı

boyabatlı

Üye
(Flaş sonlandırmadan önce) ürün İletişimini Doğrulama

----------Eklendi @ 15:03:45 ---------- Yazıldı @ 14:59:12 ----------

Verifying communication to product (before flash finalizing)

Böyle Bir Hata Veriyor Phoenix'te Ve Bi Hata Çıkıp Retry Filan Diyor Herşeyi Yaptım Fakat Telefonu Açamıyorum Navifirmden Orjinal Dosyaları Çektim Attım Products Klasörüne Fakat Yinede Ölü Yazılım Atamıyorum Sitedeki Bütün Konulara Baktım Hepsini Yaptım 3 Saattir Uğraşıyorum Düzeltemiyorum Yardım Edin Ne Yapmam Gerekiyor Jaf İle Atayım Dedim Dead Flash Fakat Jaf'ın İçindede N8 Yok
arkadaşım hiç uğraşma garantili ise servise yolla yoksa ücretini ver telefoncuya attır bende telefoncu arkadaşım vardı sağolsun para almadı 2 dakka sürmüyor birde anna sürümünü yükledi kullanıp gidiyorum korkudan hack bile yapamıyorum rica ettim hacklı yazılım atalım diye sen dene olmazsa burdan atarız dedi üzülme her şeyin çaresi bulunur

Denibo

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Kardeşim Dün Baya Uğraştım Ama Sonunda Hallettim Kendi Yöntemlerimle

Turan

Turan

Üye
gecmis olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...