5800 WLAN Sorunu Bir Bakin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Com1ng

Com1ng

Üye
    Konu Sahibi
5800 WLAN Sorunu Bir Bakin
Wifi ile Internete Bağlanamıyorum. Lütfen yardım edin.
şu sorunu çözsem başka birşey istemiyorum sinir bozucu çok.

Modem hemen yanımda ağı görüyor şifreyi yazıyorum. Yazdıktan sonra biraz bekliyor ve wlan ağı bulunamadı diyor. Nasıl çözebilirim.
Samsung Corby ile sorunsuz bağlanabiliyorum ama 5800 ile olmadı.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hard format atmayı dene(teli kapat,aonra kapalıyken açma kapama tuşu+kırmızı+yeşil+kamera tuşuna aynı anda bas.olursa açılışta tarih,saat ülke falan sorar.)

Com1ng

Com1ng

Üye
    Konu Sahibi
hard format attım sorun aynı bence bu başka birşeyle alakalı

Com1ng

Com1ng

Üye
    Konu Sahibi
mac adresi falan dediler çoğu kişi bu sorunla karşılaşmış. ama kesin bi çözüm yok

CaptanAhab

CaptanAhab

Üye
5800'da wlan ayarları var oradan belki yanlış çakışma olabilir

Com1ng

Com1ng

Üye
    Konu Sahibi
nerde var tam olarak

TELEPHOoNE

TELEPHOoNE

Üye
önce ücretli internetten yani wap servislerinden gir sonra dene wifiyi bak olucak bu işin hard formatla alakası vok yada öparetörünle konuş

Com1ng

Com1ng

Üye
    Konu Sahibi
gene değişen birşey yok..

----------Eklendi @ 15:19:05 ---------- Yazıldı @ 15:15:41 ----------

bu sefer yükleniyo gibi oldu taraııcı websiteye baglanamıyo rdiyor

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
modemden engellenmiş falan olabilir

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Arkadaşım bilmeyen konuşmasın kalabalık edip ya.Ben sana söyleyem bak.Samsung modem ayarlarını otomatik alır fakat nokia telefonlarında otomatik yazmasına rağmen uygulamıyo.Yani senn yapman gerek modemden mac filtremeyi kapamak veya modem sayfana gidip telefonun mac adresini modeme yazmak(tel mac adresi: *#62209526#) .Kapatmak istersen modem şifreni WPA yapman lazım.

Com1ng

Com1ng

Üye
    Konu Sahibi
modemden engellenmiş değil sanırım. Yani bir hafta öncesine kadar giriyordum ne olduysa yeni cfw yüklediğimde oldu.
(Brkn)! mac filtremeyi kapattım şifreleme olarak wpa seçtim ama sorun gene aynı. Mac adresini modeme yazdığımda da olmamıştı ama tekrar deniyim belki dediğiniz gibi düzelir. Olmazsa ne yapacağım bilmiyorum. Garantilik durum varmı acaba

Arisklaus

Arisklaus

Üye
şu an telin orjinal fw mi yoksa hack mi?

Com1ng

Com1ng

Üye
    Konu Sahibi
hackli c6 cfw

Arisklaus

Arisklaus

Üye
arkadaşım hackli tellerin hiç bir garantisi yok.Benim dediklerimi yapsan bile olmayabilir.İlla hackleyeceksen sadece hackli fw mevcut forumda.ben de bir ara hacklemiştim orjinale dönmek zorunda kaldım.

Com1ng

Com1ng

Üye
    Konu Sahibi
orjinale döndügünde tekrar garanti içi oluyor. yani orjinal sürümü yükleyebiliyorum. şu sorunumu çözsem başka birşey istemiyorum ya of

polat558

Üye
kullandıgın cfw yuzunden bu sorunu yasıyorsun kesın olarak bu ılla orjınale donmene gerek yok telı fabrıka ayararına al hafıza kartını bıcımle sonra baska bı cfw yukle sorunun çözlur bu cfw hızlı olsun dıye ıcınden sıstem uygulamaları cıkartıolar boyle sorunlara yol acabılıyor donanımsa bır sorun goremedın ben hard resetele duzeln bısı olsa vırus dersın ama dedıklerımı yap bı kardesım

Com1ng

Com1ng

Üye
    Konu Sahibi
3 tane cfw denedim sorun hepsinde aynı arkadaşım. yani eskiden böyle bişey yoktu. v52 101 güncellemesinden sonra oldu neden bilmiyorum cidden çok sınır bozucu. yardımcı olan da yok haliyle telefonu garantiye mi göndersem

szatsy

szatsy

Üye
Modemden mac filtresini kapat büyük ihtimalle bağlanırsın.. Modemi görüyosa baglantı olmaması modemle ilgili %99.. Kolay gelsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt