sana da gecmis olsun En yakın zamanda iyilesirsiniz insallahGeçmiş olsun benimde boğazım ağrıyor![]()
Sana da geçmiş olsun noluyoruz bu sıcacık havada yaaGeçmiş olsun benimde boğazım ağrıyor![]()

Sıkıntı çekmiyorsun baksana zazakör talih diye buna derim benbişey geldimi üst üste olur zaten hesabımda sorunlar var bir kaç gündür cevap falan yazamıyorum konu açamıyorum misafir gibi sanki geziyorum ve sadece kontrol panelini ve bazı ayrıntıları görüyorum
tamda mesaj atmıştım hasan abiye olacak şeymi bu
(zaza)

Sıkıntı çekmiyorsun baksana zaza![]()

zaza, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
- Üye grubunuzun yetkileri dışında, kısıtlanmış bir alana ulaşmak istediniz.
- Giriş için, gereken bazı şartlar olabilir, bu şartları sağlamadınız.
- Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
- Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
- Forum / Kategori / Konu yada Mesaj, Siteden Kaldırılmış olabilir.

Geçmiş olsun. Nesi varmış ki?
Benim de 20lik dişlerim çıkıyo. Aynı taraf ve ikisi birden. Ölüyorum 1 haftadır ağrıdan![]()

Çıkmasın yaa valla böyle bi ağrı yok. Berbat bşybende çıkmıyo o ya![]()

Hasanim kan falan lazimsa cekinme 0 rh pozitif emrindebu arada buyuk gecmis olsun
Pinar sanada iyi dis cikarmalar![]()

Dalga gecmiyorum genç diş agrisini bilirim hic biseye benzemez .dÖlüyorum burda 1 haftadır, sen geç dalganı![]()