Zero.Facebook Para Kesiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byxox

Üye
    Konu Sahibi
Zero.Facebook Para Kesiyor.
Elimde çin malı e72 var.Saglam bir telefon öyle 50 tl lik çöl çöplerden degil.Vodafone wap ayarı yaptım zero facebook girince para kesiyor.Yukarda ücretsiz kullanım yazıyor.Anlamış degilim.
Not : Fotograf veya video açmadağı halde para kesiyor

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Çin malı diyorsun e72 diyorsun çakma cihazlardan bahsediyorsun sonra 50 TL lik çöl çöplerden değil diyorsun hangisine güleyim bilemedim :D çakma cihaz akıyo işte arkadaşım :D gidin adam gibi lisanslı düzgün bir cihaz alın 50 TL lik çöl çöplerden değil diyorsun madem o kadar para verdin gidip ona vereceğine çok daha güzel bir telefon alabilirdin böyle saçma sapan sorunlarda yaşamazdın ( : şahsen ben çakma cihazlara yardım etmiyorum şayet nerde ne biçim gibi bir hata vereceği belli değil...

byxox

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı diyorsun e72 diyorsun çakma cihazlardan bahsediyorsun sonra 50 TL lik çöl çöplerden değil diyorsun hangisine güleyim bilemedim :D çakma cihaz akıyo işte arkadaşım :D gidin adam gibi lisanslı düzgün bir cihaz alın 50 TL lik çöl çöplerden değil diyorsun madem o kadar para verdin gidip ona vereceğine çok daha güzel bir telefon alabilirdin böyle saçma sapan sorunlarda yaşamazdın ( : şahsen ben çakma cihazlara yardım etmiyorum şayet nerde ne biçim gibi bir hata vereceği belli değil...

Onu soran oldumu?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
zero.facebook.com da mı var?

byxox

Üye
    Konu Sahibi
üstünde vodafone üzerinden ücretsiz erişim yazıyor fakat kesiyor.Anlayamadım

cobanoglu-24

cobanoglu-24

Üye
Evet bazen öyle oluyor sen en iyisi müşteri hizmetlerini ara

ax0yy

Üye
Aynı sorun bende de oldu. Faturama çok yüklü olmasada fark yansıdı. Müşteri hizmetlerini aradım sorun olmadığını söylediler. Vodafonedan mesaj olarak live ayarlarını tekrar istedim. internete girerkende telefon bağlanma yolunu soruyor wifi, vodafone internet, vodafone live. Vodafone live seçmeye başladım (eskiden vodafone internet i ) seçerdim. sorun düzeldi.

gorkemm55

gorkemm55

Üye
bendede 0.face para alıyor yeniden live ayarı yapmak lazım herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt