Elektr0
Üye
tamamdır ben bulamazsam evi seni ararımtamam pm atıyorum.

tamamdır ben bulamazsam evi seni ararımtamam pm atıyorum.

dogru burann havasi temiz.ama degisklk sart aradahic yapma abla oralar birakilipta gelinirmi hic.. valla ben sehirden koye gittigim zaman bile o havadaki koku fark ediliyo benim cigerler biraz hassastir egzoz kokusunu hemen farkederim![]()

ya ben izinlermde geliyorum ancak.bu sene yllk iznimi kullandm zaten gidemedm.kocaelide bi bekleyenim var bu seferde gtmezsem yolar beni.d ters duscez cdden:
neyse bende yarın o yolu tekrar çekicem geri dönüoruz evimize komşu kızı özlemiş beni

adimlarm zaten koscak kadar.do zaman hızlı degil koşacan abla![]()
ayyy cok zekisinKocaelideki manitasi benden duymus olmayinda![]()

istanbulda trafik çekilmiyor.sakarya gibisi yok
![]()

Akcakoca nerde yalniz?.d
iyi uykular saolDostlar ben yatiyorum cok fena uykum geldi hadi sohbetiniz bol olsun uykunuz tatli olsun Lutfullahta burdan toz olsun
Furkan herkese benden cay soyle hesaba yazarsin
![]()

Iyi gecelerDostlar ben yatiyorum cok fena uykum geldi hadi sohbetiniz bol olsun uykunuz tatli olsun Lutfullahta burdan toz olsun
![]()

Tamam simdi olduyok bee yolları iice berbat ettiler garın meydanın oralara yakın zamanda gitmedin galiba batırmışlar tek yön olan yolu tam ters istikamete tek yön yapmışlarDüzce'nin sahil ilçesi

Tesekkurlerayyy cok zekisin![]()
Dostlar ben yatiyorum cok fena uykum geldi hadi sohbetiniz bol olsun uykunuz tatli olsun Lutfullahta burdan toz olsun
![]()

ben pek yazamıyorum kb![]()

olur.dHerkes gitti galiba neyse o zaman bende giderim hih
dershanem oradaydi benim.yok bee yolları iice berbat ettiler garın meydanın oralara yakın zamanda gitmedin galiba batırmışlar tek yön olan yolu tam ters istikamete tek yön yapmışlar![]()
salı günü de gittim gerçekten kötü olmuş orasıtamamTamam gidiyorum

dershanem oradaydi benim.salı günü de gittim gerçekten kötü olmuş orası
p.tesi günü baya işim olcak orlarda ozaman görcez bakalımçaylar lütfullahtan. Ikinciyi de alabilirsiniz. Hesap ona
![]()
: