hosbulduk :D sende hosgeldın hosbuldum :) nasilsin ablam iyisindir insallah :)
Şehriyar Üye Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk sende hosgeldın Genişletmek için tıkla ... hosbuldum nasilsin ablam iyisindir insallah
Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk sende hosgeldın Genişletmek için tıkla ... hosbuldum nasilsin ablam iyisindir insallah
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: iyi geceler derim Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abim hoşgeldin
Tuba.Erva Üye Sehriyar' Alıntı: hosbuldum nasilsin ablam iyisindir insallah Genişletmek için tıkla ... iyi değil cok iyiyim sen nasılsn
Sehriyar' Alıntı: hosbuldum nasilsin ablam iyisindir insallah Genişletmek için tıkla ... iyi değil cok iyiyim sen nasılsn
Mareşal Üye Tuba_erva' Alıntı: bende iyiyim cok sukur saol enerjıgım bıraz okadar : Genişletmek için tıkla ... daim olsun ablacım
Tuba_erva' Alıntı: bende iyiyim cok sukur saol enerjıgım bıraz okadar : Genişletmek için tıkla ... daim olsun ablacım
'Lorelai Üye kingmor' Alıntı: yok kalabilirsin sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun
Tuba.Erva Üye 'TUĞ'' Alıntı: selam gececiler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hosgeldın .) süper sen
'TUĞ'' Alıntı: selam gececiler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hosgeldın .) süper sen
Şehriyar Üye Tuba_erva' Alıntı: iyi değil cok iyiyim sen nasılsn Genişletmek için tıkla ... aman Allah bozmasin bende iyiyim cok sukur ya hatta superim
Tuba_erva' Alıntı: iyi değil cok iyiyim sen nasılsn Genişletmek için tıkla ... aman Allah bozmasin bende iyiyim cok sukur ya hatta superim
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: toptan hoşbulduk keyifler nasıl? Genişletmek için tıkla ... keyifler o biçim abim senin nasıl
greenmile' Alıntı: toptan hoşbulduk keyifler nasıl? Genişletmek için tıkla ... keyifler o biçim abim senin nasıl
Tuba.Erva Üye Sehriyar' Alıntı: aman Allah bozmasin bende iyiyim cok sukur ya hatta superim Genişletmek için tıkla ... aman senınde bozmasın
Sehriyar' Alıntı: aman Allah bozmasin bende iyiyim cok sukur ya hatta superim Genişletmek için tıkla ... aman senınde bozmasın
jigsaw_54 Üye 'Lorelai' Alıntı: Ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoş geldiiin Tuba_erva' Alıntı: merhabaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... merhaba ablaa hoşgeldiin Pondusss' Alıntı: S.a Genişletmek için tıkla ... a.selam furkan hoşgeldin Sehriyar' Alıntı: hosbuldum nasilsin? Genişletmek için tıkla ... saolasın nasıl olayım arabanın kaportası biraz düzeldi gibi ama motor aksamları hala darmadağınık greenmile' Alıntı: iyi geceler derim Genişletmek için tıkla ... hoşgedlin D:
'Lorelai' Alıntı: Ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoş geldiiin Tuba_erva' Alıntı: merhabaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... merhaba ablaa hoşgeldiin Pondusss' Alıntı: S.a Genişletmek için tıkla ... a.selam furkan hoşgeldin Sehriyar' Alıntı: hosbuldum nasilsin? Genişletmek için tıkla ... saolasın nasıl olayım arabanın kaportası biraz düzeldi gibi ama motor aksamları hala darmadağınık greenmile' Alıntı: iyi geceler derim Genişletmek için tıkla ... hoşgedlin D:
Mareşal Üye Tuba_erva' Alıntı: amin senınde benımde Genişletmek için tıkla ... bide murat abiminde abla
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Tuba_erva' Alıntı: aleykumselam hosgeldın .)süper sen Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk sağolasın ben iyi değilim biraDANda çıkarım zaten ama ilerleyen saatlerde gelirim
Tuba_erva' Alıntı: aleykumselam hosgeldın .)süper sen Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk sağolasın ben iyi değilim biraDANda çıkarım zaten ama ilerleyen saatlerde gelirim