kamikazeye bineyimmi beyler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gnox

Üye
    Konu Sahibi
kamikazeye bineyimmi beyler
ters falan dönüyuomuş yaş 15 geberirim diye korkuyorum yüksaeklik korkusu feci derecede ve kondola biniyorum penisimde bir ağrı oluyo aslınsa salıncaktata oluyor o ama yanımda biride olmuycak ölürmüyüm biniyimmi havadaq asılı kalmak korkutur adamı

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
korkuyorsan binme

Okeanus

Okeanus

Üye
onun korkulukları var zaten seni tutacak şekilde. ama korkuyorsan kesinlikle binme

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hem korkuyorum diyorsun hem de binmek istiyorsun. Üstüne ölürmüyüm diye de ekliyorsun. Allah akıl fikir versin.

gnox

Üye
    Konu Sahibi
yaş sınırı kaç bu merette biri geb erir meberirde festival mahvolur

----------Eklendi @ 18:14:08 ---------- Yazıldı @ 18:13:09 ----------

kondola binrkende hep korktum ama o süzülme duygusu öyle hoş geliyoki bide tksen binmişsen buranın agasıyım layynnnn diye bagırmak çok sarıyor

----------Eklendi @ 18:37:19 ---------- Yazıldı @ 18:14:08 ----------

quote:

Orjinalden alıntı:

benim sınıf arkadaşım kamikazeye binmiş, güvenlik kafesi açılmış,sıkı tutunmuş öyle kurtarmış kendini

bi de bi yerde gondol göle uçmuş sökülüp. bu ne derece doğru bilmem

Benim bindiğim Dönme dolap da İzmir turu atıp geldi
sebesizce yarıldım

Dafny

Dafny

Üye
:aha: binmee

gnox

Üye
    Konu Sahibi
niyeee

Kedi Yavrusu

Üye
ters falan dönüyuomuş yaş 15 geberirim diye korkuyorum yüksaeklik korkusu feci derecede ve kondola biniyorum penisimde bir ağrı oluyo aslınsa salıncaktata oluyor o ama yanımda biride olmuycak ölürmüyüm biniyimmi havadaq asılı kalmak korkutur adamı
o ağrının nedeni aşırı derecede heyecanlanmandan kaynaklanır. çok fazla testesteron ve adrenalin salgılarsın dolayısı ile belinde ve penisinde ağrılar oluşur.

gnox

Üye
    Konu Sahibi
o ağrının nedeni aşırı derecede heyecanlanmandan kaynaklanır. çok fazla testesteron ve adrenalin salgılarsın dolayısı ile belinde ve penisinde ağrılar oluşur.
gısırlık yoksa bieşy olmaz

Kedi Yavrusu

Üye
operanın tekrarlaması eheh :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
binmee ben kalp krizi geciriyodum gondla bindgm halde.cocuga durdurmasi icin az kufretmedm.cocuk beni duydumu duydu.
sonuc: 4tur fazladan döndurdu.(

'Patron

'Patron

Üye
rokete bın ve dunyadan uzaklas lutfen.

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap, minoo, 'Şeref' ve 1 kişi daha

gnox

Üye
    Konu Sahibi
binecem kararlıyım gitim yanından seyrettim bitur atıyo havadada kalmıyor okadar aman eşşek kadar adamım ne olacak kondol riskli kamikazede önlem varda kondolda en üste gelince ayakalrın yerden kesiliyor etekdede ayakalların kenardan çıakr gibi oluyo aşşağa inerken oraya birinin ayağı tatıldı kopuyordu

gnox

Üye
    Konu Sahibi
binecem panpişler en üstte aress savaşı kazanmama yardım edersen hayatım senin olur diye bağıracam :D

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
alet koparsa uzaya gitme ihtimalin var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...