nokia 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
dostum ben bu pil modunu indirdim "private" diye bir dosya çıktı onun içinde de metin belgeleri var . nasıl kullanacağım bunu ?

Hocam ilk önce 5800'ın sistem dosyalarını bulup rofs2'yi nokia firmware editör ile açman lazım.
Açtıktan sonra onun içinde de private,sys,system,resource,data vs. klasörler çıkıcak ve sen bu dosyayı rofs2'^ye attıgında private içindeki klasörlerde olan dosyaların içerikleri degismis olacak.(metin belgelerinin)

Ama sen bunlarla ugrasmak yerine bana kullandıgın firmware versiyonunu söyle 52.101 mi yada 52.007 mi diye.
Ben içine ilave edeyim bu modu sana yükleyip vereyim.Ama senin yinede jaf ile flash atma islemini bilmen gerekli benim verdigim dosyaları kurabilmen için.

----------Eklendi @ 00:52:18 ---------- Yazıldı @ 00:48:50 ----------

http://www.maxicep.com/modifikasyon...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
bahsettiğin işlemlerin hepsine yabancıyım :( firmware versiyonunu da bilmiyorum :(

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
tamam ben eve dönünce halledip yazarım burdan çok sağol

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Unutmadan sürümü ögrendigin yerden RM sürümünüde tür yazan kısımdan ögren ona göre sürüm dosyalarını indiricem.

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
RM-356

bir de bu işlemler için hack gerekiyor mu ?

Hack gerekmez.Yeni bir sistem kurmus olucaz.
Yani telefona program gibi kurulmiycak bu mod.Telefona yeni sistem kurucaz ve o sistemin içinde bu mod olmus olucak.

Telefonu bilgisayara baglayıp içine bu modu atamak gibi bisey degil bu islem.

Bu arada son sarj etmemden itibaren 59 saat oldu ve hala 2 çizgi var.
Normal kullanım diyebiliriz ama 59 saatlık süreçte toplam 580 mesaj (giden mesaj da 569),4 arama (12 dk kadar), toplam 1 saat kadar internet kullandım.

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
Hack gerekmez.Yeni bir sistem kurmus olucaz.
Yani telefona program gibi kurulmiycak bu mod.Telefona yeni sistem kurucaz ve o sistemin içinde bu mod olmus olucak.

Telefonu bilgisayara baglayıp içine bu modu atamak gibi bisey degil bu islem.

Bu arada son sarj etmemden itibaren 47 saat oldu ve hala 2 çizgi var.
Normal kullanım diyebiliriz ama 47 saatlık süreçte toplam 580 mesaj (giden mesaj da 569),4 arama (12 dk kadar), toplam 1 saat kadar internet kullandım.

ben daha çok internet kullanıyorum. ve modun işe yaradığı ortada :D o zaman eve gidince ben jafı kurup sana ulaşırım :)

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Sana bisey daha diyicem o saati yanlıs yazdım hocam :aman2:
Sarja tam 2 gün önce gece 3'te takmıstım.Ve aksam 3'te tam 48 saat oldu ve suan saat 4 olduguna göre sarj tam 61 saattir gidiyor.
Buyur buda sarja koydugum sabah yazdıgım mesaj :D

13 saat kullandım o üç zigiyi.Aksam 3'te falan taktım sarja kapanmadan sadece birkez uyarı verdi batarya zayıf diye.
Kamerayı falanda kurcaladım,gece olunca tabi kulaklık takmak zorunda kaldık müzik dinlerken ve sürekli internetteydim (gsm)
Bugün tam dolu sarjı fazla zorlamıycam bu sefer bakalım kaç gün gidicek :D

Yani 61 saattir kullanıyorum normal kullnım gibi :D

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
hocam o modu istiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt