Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir yardım edin..(Samsung Galaxy S Plus)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MksDevoO
Üye
Konu Sahibi
Bir yardım edin..(Samsung Galaxy S Plus)
Meraba samsung galaxy S plus alma ihtimalim var ne dersiniz iyimi ?
h_emre_s
Üye
bazı forumlarda ölü piksel var diyorlar galaxy s kadar iyi değil tek avantajı 1.4 işlemci ve 1600 patarya olması onun haricinde s daha iyi
muscler
Üye
işlemcisi arm değil qualcomm ve overclocked olacak performans ve batarya açısından nasıl bi farklılık olur bilmiyorum bu arada fiyatı ne kadar ? ?
MksDevoO
Üye
Konu Sahibi
Galaxy S Almaya karar verdim derken bir kişi buldum 2 aylık galaxy ile benım C7 mi takaslicaz Cevaplar için Teşekkur ederim =)
XER01
Üye
Galaxy S'in ne iyi yanı var ki ? Bütün benchmark'larda Galaxy S'ten yüksek performansı..
1.4 ghz'e fabrika çıkışı stabil şekilde overclock'lu geliyor daha ne isteyeyim ?
qualcomm işlemcılerı ben tercıh ederım flash destegı konusunda en basarılı sırket,bencede en ıyısı 528 mhz ıslemcıde skyfıre ıle (htc touch2)de flash beklenenden cok ıyı calısıyordu.wm olması performans acısından cok guzel ve hızlıyıdı fakat uygulama konusundakı sıkıntı benı android e yoneltti.diyecegım oki qualcomm forever