Tamir Etmeye Çalışırken Bozduğunuz Elektronik Eşya Varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Tartışalım...

mstf_l

mstf_l

Üye
e250 bi de iki uc radyo gerisini hep tamir etmeyi basarmısımdır :islik

Kedi Yavrusu

Üye
anakartı yakmıştım.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
tamir için değilde merak için açıyodum içini bidaha toparlıyamadım aleti :ehe bozuldu :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tamir etmeye çalışırken bozduğum çok elektronik cihaz oldu. Hepside değersiz şeylerdi :D

Ama ekran kartımı güncellemek adına kasanın içindeki tüm bileşenleri hiçbirşey bilmeden değiştirebilmiştim :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
cok sukur simdiye kadar tamir amaciyla yola ciktigimda hic elim bos dondugum olmadi :)

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
rc helikopter i tamir ediyim dedim bi daha çalışmadı :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
dolu :D ama çogu önemsiz şeylerdi,önemlileri de bozarsam düzeltmeye çalışırım.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Ben boza boza öğrendim bazı şeyleri. Bozduğum alet sayısı da epey bir fazladır.

Ama değdiğini düşünüyorum :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

enkazcı

Üye
samsung d-820 ve snopy v19b direksiyon seti war..

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
çok bozdum ama bana en çok koyan 5800'ı bozmamdı.boardunu ısıtırken işlemcisini yakmıştım. :D

__xXx__

__xXx__

Üye
benim masrafım daha doğrusu masraflarım çok büyüktür tamir amaçlı değil ama kurmak için yeni aldığımız led tvyi düşürdüm sonra annemin ütüsünü bozdum 2 3 sene önce uydu alıcısının elektrik kablosunu koparmıştı annem onu yapayım diye uyduyu yaktım :D bozduğum en basit şey discmanım dı onuda nasıl bozmuştum hatırlamıyorum:D ama bozduğum herşeyi saysam roman olur:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
benim masrafım daha doğrusu masraflarım çok büyüktür tamir amaçlı değil ama kurmak için yeni aldığımız led tvyi düşürdüm sonra annemin ütüsünü bozdum 2 3 sene önce uydu alıcısının elektrik kablosunu koparmıştı annem onu yapayım diye uyduyu yaktım :D bozduğum en basit şey discmanım dı onuda nasıl bozmuştum hatırlamıyorum:D ama bozduğum herşeyi saysam roman olur:D

Uff ne yapmışsın öyle led tv falan Allah korusun :aman2:

__xXx__

__xXx__

Üye

Uff ne yapmışsın öyle led tv falan Allah korusun :aman2:
vallaha yapacak bişi yoktu bi yandan toplanmış halı bi yandan kablo geçince e bende takılınca düşmemek ve dengemi sağlamak için tv yi bıraktım sonrasını pek hatırlamak istemiyorum

Heroata

Heroata

Üye
Babamla pcnin anakartını değiştirirken power kablosunu takalım derken yuvayı bozduk ama :D yeni pc geldi eskisi benimle yaşıttı :) :kop:

trecool

trecool

Üye
benim 5230 un dokunmatik ekrani tam calismiyodu biyere basiyosun algilamiyodu yada farkli yeri algiliyodu cok sinir oluyodum. Bende bi icini aciyim belki yaparim dedim dokunmatik ekranin altindaki filmi oynattirdim bir iki oluyo derken koptu: D sonra kapattim 2 ay telefonsuz kaldim sonra galaxy gio aldim yazin bunuda degistirmeyi planliyom.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt