bada 3 2012 bekledigim olay buydu işte

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bada 3 2012 bekledigim olay buydu işte
beklenen acıklama samfrimware den geldi

çift çekirdekli devam kararı alınmıştır yani bada 2 bada 3 bada ? vs.........

ALINTIDIR

fullwar

fullwar

Üye
Bada 3-4-5 çıkması normal. İşletim sistemi geliştikçe ve firma uzmanlaştıkça yeni sistemlerin gelme süreside kısalacaktır. Bada 3 gelir 1 sene sonra 4, hayal değil.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Benim anlamadığım ekran boyutları ve samoled olması harikayken ve güçli bir işlemcisiyle way be! dedirtirken Yahu 5 mp 720p ne?
Kardeşim 1080p yada en az 8mp olsa şu harika kameraya daha da güç katılsa olmazmıydı

mustafa1800

Üye
krdeşm koydukları kamera zten kaliteli kamera :) n8 in kamerasının video çekimi ile wave 2 nin video çekimi kıyaslandı ve wave 2 daha ii çekior :D dieri 12mp bide .. herşey megapixelde btmior.. işlevsellik önemli

• Beğen
Tepkiler: hayatperest

OğuzcanAbi

Üye
benimde kamerada kafam karıştı :)

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
arkadaşlar megapixel fotoğrafın sadece baskı boyutu. Kalitesi ile alakası yok (: ha ben çok büyük bakcam diyorsanız tamam ama hiç sanmıyorum (:

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
krdeşm koydukları kamera zten kaliteli kamera :) n8 in kamerasının video çekimi ile wave 2 nin video çekimi kıyaslandı ve wave 2 daha ii çekior :D dieri 12mp bide .. herşey megapixelde btmior.. işlevsellik önemli

Herşeyin megapixel de bitmediğini biliyorum :) az çok bilgi sahibiyim samsung wavemizin kamerasına diyecek sözüm yok hatta nokia n8 ile yarıştrdık wavenin daha canlı resim çektiğini arkadaşta kabullendi benim tepkim şuna 1ghz lık bir canavarı 1.4 ghz a çıkartıyorsun daha üstün özellikler ekliyosun 3gb telefon hafızası nfc desteği gibi

harika olan kamerayı daha da harika yapsalar olmazmıydı

5mp 720 p kötü demiyorum anlaştık :)))

ama 1080p 8mp olsaydı çok daha etkileyici olmazmıydı

TheCower

TheCower

Üye
Olsun buna şükür :)

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
ya önce 2.0 adam gibi bi gelsinde 3.0 ı sonra düşünürüz :D

hayatperest

hayatperest

Üye
aynen katılıyorum. önemli olan mp olsaydı nice 8mp çin telefonlar var. sadece çözünürlük var renk kalitesi vs olsun 5mp wave kamera daha iyi. ha şu olabilir 1080p video kaydetse şu bizim 5 mp lerhiç fena olmazdı. ama o da sadece kamerayla bitmiyor sanırsam.

dantemustdie

dantemustdie

Üye
ayrıca sadece kaydetme de değil 1080 pixel film de destekler babalar gibi izlerdik o zaman

ozan2020

ozan2020

Üye
WAVE 3 YALAN OLUR BUNUN YANINDA ;)

Samsung Galaxy Note artık resmi;
5.3-inç HD ekran ve 2500 mAh batarya bir arada

Günlük Haberler
1 Eylül 2011, Perşembe 13:18 211 Yorum

Güney Kore'nin en büyük cep telefonu üreticisi konumundaki Samsung'un,
uzunca bir süredir 5.3-inç boyutunda devasa ekrana sahip akıllı telefon projesi
üzerinde çalışma yürüttüğü konuşuluyordu ta ki bugüne dek. Biraz önce yayınlanan
ilk basın görsellerinin ardından Galaxy ailesinin yeni üyesi Galaxy
Note
, Berlin'deki IFA 2011 etkinliğinde resmi olarak duyuruldu. Şimdi
mini bir tableti andıran Galaxy Note'un teknik detaylarına hep beraber kısaca
göz gezdirelim.

145.85 mm uzunluğunda, 58.2 mm genişliğinde, 9.65 mm kalınlığında ve 178
gram ağırlığında tasarlanan Galaxy Note, dört band (850, 900, 1800, 1900 MHz)
GSM şebekesi ile kullanıcılara hızlı internet bağlantısı olanağı tanıyan
HSPA+ (HSDPA: 21 Mbps) alt yapısına destek veriyor. 1.4
GHz
saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemciden ve
1 GB RAM'den güç alan akıllı telefon, Google'ın mobil işletim
sistemi Android'in 2.3 Gingerbread sürümünü
kullanıyor. İşletim sistemine her zaman olduğu gibi TouchWiz
arayüzü eşlik ediyor.

Samsung, Galaxy Note'da 5.3-inç (~13.4 cm) boyutunda ve
1280 x 800 piksel çözünürlüğünde (285 ppi) dokunmatik
HD Super AMOLED ekrana yer vermiş. Bu da akıllı telefonu,
Samsung'un en büyük ekranlı çözümü kılmakta.

16 GB ve 32 GB dahili flash bellek
seçeneklerine, 32 GB'a kadar microSD kart desteğine sahip
akıllı telefon, Wi-Fi 802.11 b/g/n, GPS,
Bluetooth 3.0 ve NFC (opsiyonel) gibi güncel
bağlantı teknolojilerini bünyesinde barındırıyor. Akıllı telefonun ön yüzünde
görüntülü konuşma için 2 megapiksel kamera, arka yüzünde ise
8 megapiksel çözünürlüğünde LED flaşlı kamera
konumlandırıldığını görüyoruz. Arkadaki kamera aynı zamanda HD
video kaydı
yapabilmekte.

Ekran boyutunun fazlasıyla büyümesi güç tüketimini de arttıracağı için
Samsung, Galaxy Note'da 2500 mAh'lik bataryaya yer vermiş.
Akıllı telefonun şu an için fiyatına ve çıkış tarihine dair herhangi bir bilgi
bulunmamakla beraber elimize güncel detaylar ulaştıkça sizlerle paylaşımı
sürdüreceğiz.

Editörün notu: Etkinlik
dönemlerinde gerçekleştirilen tanıtımlarda ister istemez büyük bir bilgi
karmaşasıyla karşılaşıyoruz. Galaxy Note'un boyutları, ağırlığı ve dahili flash
belleğine dair bazı soru işaretleri söz konusu. Örneğin Samsung dahili belleğe
150 MB şeklinde belirtmiş, başka yabancı sitelerde dahili bellek için 16 GB / 32
GB denmiş. Eğer verilen bilgilerde hatalar varsa haberde gereken düzeltmeler
yapılacaktır.

Güncelleme (20:17): Samsung, teknik
özellik listesinde gereken güncellemeleri yapmış. Güncellemeler doğrultusunda
haberimize konu olan bazı bilgileri değiştirdik.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Galaxy ayrı bir seri Wave apayrı bir seri dostum (: Wave'in tasarımını hiç bir galaxy yakalayamaz ama galaxy performansını da Wave de aramamak lazım tabi aralarındaki fiyat farkı dağlar gibi. Biri Bada diğeri Android yani şu yazdığın oldukca gereksiz ama bilgilendirici bir yazı olmuş

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bahsi geçen Galaxy modeliyle şuanda yarışabilcek telefon yok bu bir.
O telefon her türlü 2000 tl olur ki bir telefona 2000 tl vermek ne kadar akıllıca olur iki.
5.3 inch bir ekran demek asla cebe sığmayan rahatsızlık veren bir boyuttur bu üç.
O telefonu sadece evde dursun diye ek bilgisayar niyetine alınır kalkıp da dışarıda kullanılacak bir telefon kesinlikle değil bu dört.

gizli99

Üye
bence olay bada 3.0 değil, wave 3.
bunu karıştırmamak lazım.
wave 3 telefonu bada 2.0 işletim sistemini kullanıyor.
Saygılar..

mustafa1800

Üye
Herşeyin megapixel de bitmediğini biliyorum :) az çok bilgi sahibiyim samsung wavemizin kamerasına diyecek sözüm yok hatta nokia n8 ile yarıştrdık wavenin daha canlı resim çektiğini arkadaşta kabullendi benim tepkim şuna 1ghz lık bir canavarı 1.4 ghz a çıkartıyorsun daha üstün özellikler ekliyosun 3gb telefon hafızası nfc desteği gibi

harika olan kamerayı daha da harika yapsalar olmazmıydı

5mp 720 p kötü demiyorum anlaştık :)))

ama 1080p 8mp olsaydı çok daha etkileyici olmazmıydı
bizim telefnlar videoyu zaten 1080p değerinde çektiği aşikar :) bada yöneticileri 2.0'ı öne sürdüklerinde 1080p yide öne süreblirlerdi çnki telefonn pixeli desteklior 1080p hd kalitesini :) bu konuda bada yetkilileri bzden daha ii blir ama elinzdeki bir canavar wave3 ün wave 2,1 den farkı yok biraz hız ve hafıza var o kdar :D elinizdekinn kıymetini bilin :) emin olun bada yetkilisi 2.0 la brlkte 1080p ye de destek verrse bada ki bi ihtimal dahada cafcaflı olr die dşünüorm :D

----------Eklendi @ 11:35:55 ---------- Yazıldı @ 11:33:37 ----------

aynen katılıyorum. önemli olan mp olsaydı nice 8mp çin telefonlar var. sadece çözünürlük var renk kalitesi vs olsun 5mp wave kamera daha iyi. ha şu olabilir 1080p video kaydetse şu bizim 5 mp lerhiç fena olmazdı. ama o da sadece kamerayla bitmiyor sanırsam.
mp olayı bizim telefnlar için pek geçerli değil die dşünüorm o kdar övdükleri n8 den bile daha ii çeken bi kameraya sahibiz zten :D ben çoğu zman şu soruları alıyorum. '' fotograf makinesi kaç mp ? '' '' bunu kimin fotograf makinesiyle çektin '' vs. genel olrak cvabım kendi telefonmdan oluyor mllet alıp eline şöle bi kurcalamak istiyor haliyle :)

Türe

Türe

Üye

ben c7 kullanıcısıyım kamera 8 ama oto focus olmadığı ve malzemeden çalındığı için wave 2 daha iyi çekiyor :D

mustafa1800

Üye
:D ben bilirim olayı .d .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt