Evlenme Teklifi Böyle Yapılır!!

Sponsorlu Bağlantılar

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Evlenme Teklifi Böyle Yapılır!!

Yerinde kölen, yerinde efendin

oLmak istiyorum..

Hem efendim hem kölem olur musun?

Kızdıgımda kapLan,sen kızdıgında süt dökmüs kedin

oLmak istiyorum..

Hem kedim hem kaplanım oLur musun?

Hüzünlüyken mahsun baban, heyecanlıyken atesli asıgın

oLmak istiyorum..

Hem asigim hem annem olur musun?

Kücücük ogLun, gencecik kardesin

oLmak istiyorum..

Hem kardesim hem kızım oLur musun?

Üstünde gökyüzü, altında toprak

oLmak istiyorum..

Hem topragım hem gögüm oLur musun?

Gözünde nur, icinde huzur

oLmak istiyorum

İc huzurum göz nurum olur musun?

Sahibin, herseyin, KOCAN

oLmak istiyorum..

Sahibim, herseyim, KARIM oLur musun...?

tofy

Üye
değişik evlenme teklifleri tabi ne bileyim benim pek hoşuma gitmedi nedense yapay gibi geldi:)

jöly

Üye
ben beğenmedim çok banal daha güzelleri var :( ama paylaşım için teşekkürler :good:

perfectlover

Üye
Böyle uzatmaya hiç gerek yok. Bence sade ve çok daha doğal olan "Benimle Evlenir misin?", her kadını etkiler. (Etkiler çünkü içinde sihirli kelime evlilik geçiyor. Hiçbir kadın hayır demez)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Böyle uzatmaya hiç gerek yok. Bence sade ve çok daha doğal olan "Benimle Evlenir misin?", her kadını etkiler. (Etkiler çünkü içinde sihirli kelime evlilik geçiyor. Hiçbir kadın hayır demez)

evde kalmamak için de de tam olsun :kop: :)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
bunun için bi fıkra var ama bilen bilir!! :) ben demedim :kop: sonra adım kadın düşmanı die çıkıo :D

perfectlover

Üye
Aman hiç açma o konuyu. Zaten sözlük yüzünden adını çok anacaklardır.

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
bilmem kız acaba tamamını dinlermi ki bu teklifin :D

jöly

Üye

her benimle evlenir misin diyene evet demez bayanlar :vur::pro:

perfectlover

Üye
her benimle evlenir misin diyene evet demez bayanlar :vur::pro:
Kuşkusuz. Bayanların başka kriterleri de vardır. Ama bu iki kelimeyi duyan bir kadının en azından bir yumuşama göstereceği kesin.

Bu arada tebrikler ve hayırlı olsun jöly.

jöly

Üye
Kuşkusuz. Bayanların başka kriterleri de vardır. Ama bu iki kelimeyi duyan bir kadının en azından bir yumuşama göstereceği kesin.

Bu arada tebrikler ve hayırlı olsun jöly.

öncelikle teşekkürler ben dikkat etmemiştim :bilmem:

ikincisi her bayan bir değildir yumuşamaz ama öyle gösterip erkeği test ederler :ok2:

perfectlover

Üye
öncelikle teşekkürler ben dikkat etmemiştim :bilmem:

ikincisi her bayan bir değildir yumuşamaz ama öyle gösterip erkeği test ederler :ok2:
Test??? Erkeğin evlilik teklifi karşısında, içi içine sığmayan ama bunu erkeğe belli ettiği takdirde, "ulaşılması zor" imajının zedeleneceğinden endişe eden kadınlar, bir de erkekleri test mi ediyorlar? Adam "benimle evlenir misin?" diyor, kadın hala onu sınamakla uğraşıyor. Daha ne yapsın erkekler?

jöly

Üye
Test??? Erkeğin evlilik teklifi karşısında, içi içine sığmayan ama bunu erkeğe belli ettiği takdirde, "ulaşılması zor" imajının zedeleneceğinden endişe eden kadınlar, bir de erkekleri test mi ediyorlar? Adam "benimle evlenir misin?" diyor, kadın hala onu sınamakla uğraşıyor. Daha ne yapsın erkekler?

şunu unutma erkekler hayatları boyunca fark etmeden hep teste tabiidir:good::ehe::ehe:

omayra

Üye
Ay ben hiç test etmemiştim.. Evlenme teklif ettiğinde küt diye kabul etmiştim.. Tüh yaaa.. Kaçırdım fırsatıı..

Bu arada birkaç evlenme teklifi, evlenme teklifinden ziyade evlat edinme teklifine benzemiş.. Bana böyle hem kızım hem annem olur musun deseydi, ağlardım valla..

chuancey

chuancey

Üye
Ay ben hiç test etmemiştim.. Evlenme teklif ettiğinde küt diye kabul etmiştim.. Tüh yaaa.. Kaçırdım fırsatıı..

Bu arada birkaç evlenme teklifi, evlenme teklifinden ziyade evlat edinme teklifine benzemiş.. Bana böyle hem kızım hem annem olur musun deseydi, ağlardım valla..

evet ya evlat edinme teklifi gibi olmuş :ehe: :ehe: :ehe:

perfectlover

Üye

Demek ki yanlış yapmışsın. keşke jöly'e danışsaydın.:ehe: :ehe:

Takipçi Satın Al

Üst Alt