yardımcı olurmususnuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olurmususnuz ?

flash atarken bu hatayı alıyorum ortalama 7 saattır ugrasıyorum lütfen bu işten anlayan bana yardımcı olabilir mi?

SilentOne

SilentOne

Üye
hafıza kartını biçimlendir sonra telefona tak ole dene

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
ama hafıza kartım yok ki telefonun kendı 8 gb hafızasını kullanıyorum.. :( ne yaptı ısem olmadı sureklı aynı hata programları yenıden yukledım sıfırdan nafıle.. :(

dhampir57

dhampir57

Üye
Refurbish tuşuna bastığın ekranda optionsa gir. Kırmızı yazı ile olan dosyaya tıkla ve delete de. Sonra ok de. Sonra flashlayabilirsin

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
dediğiniziz yaptım şimdide 1 den 6 ya kadar hata bildirmi çıktı ya bu nasıl bir iştir 5800 ıma defalarca flash atmışımdır birçok versiyonu olarak mod yanı ama c7 ıme malesef şimdi bir hatayı sayenızde ortadan kaldırdım şimdide başka bir hata çıktı ne iş anlamadım usb lerı kasanın on tarafından kullanıyorum birde ana kart uzerinde usb lerı deneyecegım.. :( off off

SilentOne

SilentOne

Üye
bak olede olabilir

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
malesef gene olmadı size resim atıyorum belkide bilgisi olan vardır muhakkak

buyrun...

dhampir57

dhampir57

Üye
Aynı hataları alıyorsan product klasörüne dosya koymadın demektir diycem ama defalarca flashlamışsın. İnş çözersin. Ama sen yinede kontrol et flash dosyaları doğru yerdemi.

----------Eklendi @ 20:32:01 ---------- Yazıldı @ 20:31:17 ----------

Senin telefon dead olmuş sanırım. Açılmıyorsa telefon ordaki işlemleri tek tek yapmayı dene

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
telefon açılıyor flash atamadım ki deadh phone olmadı yanı ben flash basınca başlıyor ve yukarıda kı resim ortaya çıkıyor :( telefon açılıyor sorun yok ama flash yapamaıyorum hafıza kartım yok cıhaz uzerınde 8 gb bellek yettıogı ıcın defalarca navifirm den ındırdım deliye donmemek elde değil.. :(

dosya konumu aynen boyle C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-675

XER01

XER01

Üye
5800 kullanırken de Phoenix'le mi atıyordunuz flashi ? Belki bilgisayardaki sürümü eskidir ?

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
pc de 2011 olanı yuklu 2010 da jhiç bir şeyı gormuyordu 2011 yukledım en azından telı görüyor.. :(

dhampir57

dhampir57

Üye
telefon açılıyor flash atamadım ki deadh phone olmadı yanı ben flash basınca başlıyor ve yukarıda kı resim ortaya çıkıyor :( telefon açılıyor sorun yok ama flash yapamaıyorum hafıza kartım yok cıhaz uzerınde 8 gb bellek yettıogı ıcın defalarca navifirm den ındırdım deliye donmemek elde değil.. :(

dosya konumu aynen boyle C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-675
Pc ye bi format at öyle dene. Atamam diyorsan başka bir bilgisayara programları kurup öyle dene. Benim aklıma başka bir çözüm gelmiyor.

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
Getting BB5 Phone Information from Update Server...
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection
Unable to get phone info from update server 0x8401F121
Unable to get phone information from Update Server
Starting to recover the phone
Recovering phone
Initializing

Aldıgım hata bu...

dhampir57

dhampir57

Üye
Ovi suite pcde yüklümü acaba?

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Ovi Suite Phoenix navifirm de tum gereklı dosylara dogru dosya konumu

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-675 kullandıgım cıhaz c7 -charcoal black c7

dhampir57

dhampir57

Üye
Kurulu değilse ovi suiteyi kur. Sonra telefonu bağla ve tanısın telefonu. Oviden telefona giriş yap yani. Çünkü bu hataya benzer bişiy almıştım dün akşam flashlarken. Oviyi kurunca hata almadım.
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection

----------Eklendi @ 20:54:16 ---------- Yazıldı @ 20:53:33 ----------

Nokia Ovi Suite Phoenix navifirm de tum gereklı dosylara dogru dosya konumu

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-675 kullandıgım cıhaz c7 -charcoal black c7
O zaman benim elimden bişiy gelmiyor. İnş çözersin bir şekilde.

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
saçma bır soru ama telefon kapalı olacak değil mi aptallaştırdı bu c7 dı benı :D evet ovı kurulu cıhazıma baglı telefonun içeriğine ulaşabiliyorum.. yanlız benım kullandıgım işletim sistemi vwin 7

bende bu hatayı alıyorum işte Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection

dhampir57

dhampir57

Üye
Açık olarak atıyorum ben. Bendede win 7 64bit var.

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
anladım ben genelde 5800 a kapalı iken atıyordum.. açıkken ilk kez duydum.. deneyecegım ama bır sakıncası yok değilmi telefonun açık olması flash atarken

dhampir57

dhampir57

Üye
Valla ben hep açık attım. Sakıncası olsaydı benim telefon çalışmazdı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt