satmak isteyen varsa...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__Midas__

__Midas__

Üye
    Konu Sahibi
satmak isteyen varsa...
arkadaşlar 3650 veya 3660, 6600 almak istiyorum temiz olursa,satmak isteyen ,ne bilim arkadaşı satıyodurda ,malum eski telefon alıcı bulamıyodur,ben alıcı olabilirim,
çok uçuk fiyat istememek kaydıyla...
msn adresim bellidir,

perfectlover

Üye
Msn adresini görmemek için "kör" olmak lazım.:ehe:
3650 alıp ne yapacaksın diye merak ediyorum. Arkeologsan iş değişir tabi:ehe: . Malum antik eserlerle onlar uğraşıyor:ehe: .
Şaka bir yana 3650'nin modası geçeli çok oldu. Ama yakınlarımda bir 3650 bulursam haber veririm.

MagNum

MagNum

Üye
ßenim KArkadaşta MısırLardan KaLma Vardı ßi Tane..
Pardon Pardon HititLermiydi Karıştırdım HeraLde

perfectlover

Üye
Midas arkadaşım, şaka yapıyorum alınma ha.
Ama 3650 aklımda. Bulursam hem burdan hem de msnden haber veririm.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
bu arada bende bi ara 3660 maynak lığı vardı harbiden ilk zamanlarında ne telefondu bee :'( :)

MagNum

MagNum

Üye
Evet Sora 6600 qeLince onunda havası bitti aynı özeLLikLer daha küçük :)

__Midas__

__Midas__

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşlerim alınmam ya,
bende meraklısı değilim ama en ucuz işimi görecek telefon o ,eskiden kullandığımdan msj yazmak çok kolay geliyo,9500 küçük bir arızası sebebiyle servise uçtu bende kaldım öylece,,bikaç yere sordum 150 falan dediler,bende en uygun yer burasıdır diye düşündüm,aklınızda bulunursa sevinirim,.
saygılar...

perfectlover

Üye
yok kardeşlerim alınmam ya,
bende meraklısı değilim ama en ucuz işimi görecek telefon o ,eskiden kullandığımdan msj yazmak çok kolay geliyo,9500 küçük bir arızası sebebiyle servise uçtu bende kaldım öylece,,bikaç yere sordum 150 falan dediler,bende en uygun yer burasıdır diye düşündüm,aklınızda bulunursa sevinirim,.
saygılar...
İyi yapmışsın. Aklında bulunsun; telefonun serviste kalma süresi 15 günü geçince, geçici olarak kullanmak için onlardan bir telefon talep edebilirsin + süre 30 günü geçtiyse 9500'ın yenisiyle değiştirilmesini talep edebilirsin.
Ben de 3650'yi parçalarından faydalanmak için aradığını sanmıştım, meğerse ilk gözağrınmış.

Bu da nostalji olsun

__Midas__

__Midas__

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşlar ilginize teşkkür,Ngage aldım,classic,.

baby

Üye
ARKADASIM BENDE LG 800 VAR CHOLATA SORUNSUZ EN SON PAKETTE CALINMAYA CIZILMEYE HERSEYE SIGORTALI SIK TASARIM HARIKA DOKUNMATIK BIR TELEFON TEK SATMA NEDENIM LG EN SON MODELINI ALMAK ISTEMEM UZERINE BIRAZ DAHA EKLIYIP ONU ALICAM KESINLIKLE SORUNSUZ GARANTILI DUSUNURSEN neden.24@hotmaıl.com dan bana ulas SIGARTALI GARANTILI

chadashh

chadashh

Üye
hayırlı olsun kardeş

serkanfutbol

Üye
arkdaşlar bendesamsung u600 var ilgilenen varsa msnden ulaşsın [email protected] fiyatı 350 garantili 2 yıl kutusunda verilicek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt