[Harald Meyer] CameraPro N8 v2.02(0) Symbian^3 Unsigned [Resmi Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Harald Meyer] CameraPro N8 v2.02(0) Symbian^3 Unsigned [Resmi Türkçe]
CameraPro, N8 kamera ve video çekimleri için hızlı ve gelişmiş erişim olanağı sağlar: 11x dijital zoom, raw jpeg, flaş, beyaz dengesi, Pozlama(telafisi), efektler (negatif,...), Sanal ufuk, pusula, sarsıntı giderme, zaman atlatma, basamaklama(HDR), sürekli oto. odak, yakın çekim, manuel ISO, ön ayarlar, zamanlayıcı, ardışık çekim, yüz algılama, 720p video (30 fps 'ye kadar), ayrıca özel frame boyutları, bit oranı, video/audio kodekleri ve frame oranları ile uzman video modu.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Tracy35 ve mesut1979

Dampierre

Dampierre

Üye
ne gibi yenilikler var acaba ?

full force

full force

Üye
oo yeni sürüm süper olmuş video özelleştirmeleri gelmiş icon değişmiş kısaca güzel olmuş teşekkürler Sensation

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Dampierre

Dampierre

Üye
oo yeni sürüm süper olmuş video özelleştirmeleri gelmiş icon değişmiş kısaca güzel olmuş teşekkürler Sensation

o senin dediğin camera pro değil, camera plus. Bu sürümde tek görebildiğim hardware acceleration seçeneği gelmiş. Sanırım nokia 500 de gpu olmadığı için öyle birşey koymuşlar. Zaten kapatınca kasıyor program n8 de. teşekkürler Sensation.

full force

full force

Üye
o senin dediğin camera pro değil, camera plus. Bu sürümde tek görebildiğim hardware acceleration seçeneği gelmiş. Sanırım nokia 500 de gpu olmadığı için öyle birşey koymuşlar. Zaten kapatınca kasıyor program n8 de. teşekkürler Sensation.
video ayarlarında en alta inip de öyle cevap yazmanı tavsiye ederim

selllman82

selllman82

Üye
eywallah ustaa

dacon8

Üye
Arkadaşlar programın son verisonunun yükledim fakat kapatıp açınca programı tekrar eski ayarlara dönüyo kaydet +profil oluşturda yaptım ama sorun ne olabilir.???

İsteyenler olursa buraya yükledim.

Harald Meyer CameraPro v2.2.2 N8 SymbianOS9.5 signed Retail

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt