Euro2 Germany 22.14'te Sorunlar ve Çözümler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Euro2 Germany 22.14'te Sorunlar ve Çözümler
Merhaba arkadaşlar,

Cep telefonuna Euro2_Germany paketini flaşlayanlar olarak, burada deneyimlerimizi paylaşabilir ve problemler için ortak çözüm yolları arayabiliriz. Buna ilk olarak flaşladıktan sonra telefona kurulamayan NokiaDrop ve Sleeping Screen'in kurulumunu nasıl yapacağımızla başlayabiliriz.

İlk olarak telefonumuza Qt Quick Component'i kuruyoruz ve telefonun dilini ingilizceye çeviriyoruz.

Telefon otomatik olarak yeniden başlatılıyor ve sonrasında sırasıyla;

tıklayıp kuruyoruz.

Sonrasında telefon dilini normale çevirebilirsiniz.

Sizlerden de yeni tespit edilen hataları ve çözüm yollarını bekliyoruz.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Cep telefonuna Euro2_Germany paketini flaşlayanlar olarak, burada deneyimlerimizi paylaşabilir ve problemler için ortak çözüm yolları arayabiliriz. Buna ilk olarak flaşladıktan sonra telefona kurulamayan NokiaDrop ve Sleeping Screen'in kurulumunu nasıl yapacağımızla başlayabiliriz.

İlk olarak telefonumuza Qt Quick Component'i kuruyoruz ve telefonun dilini ingilizceye çeviriyoruz.

Telefon otomatik olarak yeniden başlatılıyor ve sonrasında sırasıyla;

tıklayıp kuruyoruz.

Sonrasında telefon dilini normale çevirebilirsiniz.

Sizlerden de yeni tespit edilen hataları ve çözüm yollarını bekliyoruz.

Anlatım için teşekkür ederim. Suyaka aynen dediğin gibi yaptım fakat nokia sleeping screen yüklerken tekrar hatayı verdi...

Anußis

Anußis

Üye
direkt euro2 leri indirin germany yazanlarda sorun oluyor ben sadece euro2_Wh yazanı indirdim hiç problemsiz şarj süresi 1 günden 2 ye çıktı

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Anlatım için teşekkür ederim. Suyaka aynen dediğin gibi yaptım fakat nokia sleeping screen yüklerken tekrar hatayı verdi...

Rica ederim kardeşim. Uygulama yöneticisini açıp, orada eğer görünüyorsa Nokia Sleeping Screen'i kaldır ve tekrar indir ve kur bakalım problem çözülecek mi.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Kardes bende euro_2 Germany indirdim..hatta icinden bazi dilleri cikardim ve bazi dilleri ekledim (yani kendime gore bir dil kombinasyonu yaptim hem okuma hem yazma dili) HACK olayini uda dan yaptim..rof3 u editleyip(otomatik kurulan programlar) paketleyip flashladim..gayet guzel ve sade oldu..sorunsuz calisiyor..boyle yapmak isteyen olursa yardimci olurum..

fikret3968

fikret3968

Üye
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
uda yi hangi program ile düzenledin ve nasıl yaptın anlatırsan bizde yaparız aynısını ve şu qt sorunu da çözülür dil değiştirme derdinden kurtuluruz

o.basar86

o.basar86

Üye
NOKIA cooker 1.1

sulkoc

Üye
hackli uda dosyanı yani düzenlemiş olduğun dosyayı buraya upload edebilirmisin bizde kullanalım. :)

jeki01

jeki01

Üye
Kardes bende euro_2 Germany indirdim..hatta icinden bazi dilleri cikardim ve bazi dilleri ekledim (yani kendime gore bir dil kombinasyonu yaptim hem okuma hem yazma dili) HACK olayini uda dan yaptim..rof3 u editleyip(otomatik kurulan programlar) paketleyip flashladim..gayet guzel ve sade oldu..sorunsuz calisiyor..boyle yapmak isteyen olursa yardimci olurum..

nasıl yaptığını anlatırmısın ya da dosyayı paylaşırmısın?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
evet sana zahmet ssli detayli bir hazırlanıs şeması yapsan ne güzel olur :) qsorununu da kökten çözeriz hem.

SilentOne

SilentOne

Üye
way be adamlar modlamaya başladı bnde el atsam iyi olucak

o.basar86

o.basar86

Üye

bunu açamıyorum nedense eski versiyon uyarısı veriyor ama bundan yüksek versiyonda yok nasıl iş anlamadım arkadaşım sen nasıl kurdun ki?

Hocam bilgisayarın tarihini 1 Ağustos 2011 tarihinden önceki herhangi bir tarihe aldığın vakit program çalışmakta.
Gerekli düzenlemelerini yapıp, programla işini bitirdikten sonra güncel tarihi tekrar ayarlayabilrsin.

Ya da Run as Date diye bi program var. Onun vasıtasıyla da bilgisayar tarihini geri almadan programı kandırarak eski bir tarihteymişsin gibi gösterip çalıştırabiliyorsun.
Forumda aratırsan karşına çıkacaktır...

kraldost

kraldost

Üye
:alkis

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
peki bu işlemlerle dili almanca yaparak yüklenen qt uygulama sorununu da çözebildin mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt