Htc Wildfire s mi Turkcell T20 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dj_emrah

dj_emrah

Üye
    Konu Sahibi
Htc Wildfire s mi Turkcell T20 mi
slm arkadaşlar sizce Htc Wildfire s mi Turkcell T20 mi almalıyımm bir yanım boyutu için "t20" diyor bir yanım işlemcisi için "htc wildfire s" diyoo sizce ne yapmalıyım ??

Jetlak

Üye
wildfire s

nonamex

Üye
wildfire s

l OnxD l

l OnxD l

Üye
wildfire S tek geçerim daha bgn aldm süper :)

gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
widfire s

foz54

foz54

Üye
bende wildfire s aldım ama maalesef t20 performans olarak daha iyi. marketten 'quadrant' uygulamasını indir ve test et. wildifre s 741 puan alıyor, t20 ise 950 :(
ama t20deki kamera 5mp değil bizim kamera süpper ona göre birde kalite farkı var, htc ve huewai

----------Eklendi @ 18:17:06 ---------- Yazıldı @ 18:13:52 ----------

birde 512mb ram var diye aldanma ilk açıldığında bile 220mb ram bırakıyor kullanıcıya ama ram sorunu olmuyor ;)
1-2 ay içinde htc bootloader kilidini açarsa wildfire simi rootluycam işte o zaman telefon olacak. şimdi 150mb hafıza dolunca başka uygulama yüklenmiyor bile :(

karcepoyt

karcepoyt

Üye
bi tavsiyede benden huawei idens x5i es geçme derim fiyatı 569 tl ekran 3.8 inç 800 480 çözünürlük android 2.2 hd video 5 megapiksel kamera 800 mhz işlemci adreno 205 ekran kartı hd oyunlar çin malı olduguna bakma kvk garantili inşallah işine yarar

karamezar

karamezar

Üye
arkadasım cok sacma bı karsılastırma yapmıssın kusura bakma ama sakın boyle bı konu acma bır daha :) :) tabıkı htc...

not bıraz daha cıkabılıyosan desire hd al derım ama widfire s de ıyıdır.

santosferhat

Üye
slm arkadaşlar sizce Htc Wildfire s mi Turkcell T20 mi almalıyımm bir yanım boyutu için "t20" diyor bir yanım işlemcisi için "htc wildfire s" diyoo sizce ne yapmalıyım ??

goblet

goblet

Üye
widfire s

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Arkadaşlar bu wildfire s in fiyatı ne kadar nerde satılıyor ?

onurgunay35

onurgunay35

Üye
serif55

serif55

Üye
İnternette baktğımda hep 700 lira fln görmüştüm kampanya derken vodafone hat fln zorunlumuki acaba :)

vodafone faturalı hat olması zorunlu kardeşim 8 aylık kullanıcı olmanı istiolar ama ben 8 aylık kullanıcı değilim diosan telefonun 12 aylık bedelini direk karttan çekiolar 360 tl bu çekilen tutarıda 12 aylık faturandan düşüolar yani sıkıntı yapıcak hiç bi durum söz konusu değil tek sevmediğim yanı kendi hafızasının sadece 150 mb olması ;)

onurgunay35

onurgunay35

Üye
vodafone faturalı hat olması zorunlu kardeşim 8 aylık kullanıcı olmanı istiolar ama ben 8 aylık kullanıcı değilim diosan telefonun 12 aylık bedelini direk karttan çekiolar 360 tl bu çekilen tutarıda 12 aylık faturandan düşüolar yani sıkıntı yapıcak hiç bi durum söz konusu değil tek sevmediğim yanı kendi hafızasının sadece 150 mb olması ;)

Yani benim anlatmak istediğim biz 400 500 lira gibi bi fiyatla vodafone hat kullanmadan işin içinden çıkabilirmiyiz ?

goblet

goblet

Üye
Yani benim anlatmak istediğim biz 400 500 lira gibi bi fiyatla vodafone hat kullanmadan işin içinden çıkabilirmiyiz ?

400-500 tlye wildfire s alamazsın piyasa fiyatı 700-750 tl belki temiz ikinci elini 550-600 e alabilirsin. Ancak vodafone kampanyası ile 360 a almak daha mantıklı.

umutku84

umutku84

Üye
arkadasım cok sacma bı karsılastırma yapmıssın kusura bakma ama sakın boyle bı konu acma bır daha :) :) tabıkı htc...

not bıraz daha cıkabılıyosan desire hd al derım ama widfire s de ıyıdır.
katılıyorum kesinlikle htc ile t20 kıyaslanmaz t20nin dokunmatiği kötü

onurgunay35

onurgunay35

Üye
400-500 tlye wildfire s alamazsın piyasa fiyatı 700-750 tl belki temiz ikinci elini 550-600 e alabilirsin. Ancak vodafone kampanyası ile 360 a almak daha mantıklı.

Peki teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt