slm arkadaşlar sizce Htc Wildfire s mi Turkcell T20 mi almalıyımm bir yanım boyutu için "t20" diyor bir yanım işlemcisi için "htc wildfire s" diyoo sizce ne yapmalıyım ??
vodafonelarda satılıyor kampanya ile. Tabi teknoloji mağazalarında da var.Arkadaşlar bu wildfire s in fiyatı ne kadar nerde satılıyor ?

vodafonelarda satılıyor kampanya ile. Tabi teknoloji mağazalarında da var.![]()
vodafone'da 350 400e falan sanırım.Peki fiyatı ne kadar bu cihazın t20 yle karşılaştırıldığına göre 400-450 civarı sanırım.

vodafone'da 350 400e falan sanırım.![]()

İnternette baktğımda hep 700 lira fln görmüştüm kampanya derken vodafone hat fln zorunlumuki acaba![]()
vodafone faturalı hat olması zorunlu kardeşim 8 aylık kullanıcı olmanı istiolar ama ben 8 aylık kullanıcı değilim diosan telefonun 12 aylık bedelini direk karttan çekiolar 360 tl bu çekilen tutarıda 12 aylık faturandan düşüolar yani sıkıntı yapıcak hiç bi durum söz konusu değil tek sevmediğim yanı kendi hafızasının sadece 150 mb olması![]()
Yani benim anlatmak istediğim biz 400 500 lira gibi bi fiyatla vodafone hat kullanmadan işin içinden çıkabilirmiyiz ?
katılıyorum kesinlikle htc ile t20 kıyaslanmaz t20nin dokunmatiği kötüarkadasım cok sacma bı karsılastırma yapmıssın kusura bakma ama sakın boyle bı konu acma bır daha![]()
tabıkı htc...
not bıraz daha cıkabılıyosan desire hd al derım ama widfire s de ıyıdır.
400-500 tlye wildfire s alamazsın piyasa fiyatı 700-750 tl belki temiz ikinci elini 550-600 e alabilirsin. Ancak vodafone kampanyası ile 360 a almak daha mantıklı.