son oruç

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
son oruç
ilk oruç harika bi şeydi. Özlemiştim ramazanı.Ve son oruç da çok güzeldi. Son oruç olduğunu yemek yerken öğrendim. :D konuyu açmak şimdiye nasip oldu. Allah oruçlarımızı kabul etsin.

0live456

Üye
Amin senin de

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Amin hepimizinde. :alkis

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
aminde.ya ben hala kendimi oruclu hssediyorum.mesela dsari cktm bugün susadm su almiyorum.sonra ya ben oruclu deglmki diyorum.yada bi yerde oturup biseyler yiycem tuhaf geliyo bana.sanirm bikac gun surcek etkisi.d

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
aminde.ya ben hala kendimi oruclu hssediyorum.mesela dsari cktm bugün susadm su almiyorum.sonra ya ben oruclu deglmki diyorum.yada bi yerde oturup biseyler yiycem tuhaf geliyo bana.sanirm bikac gun surcek etkisi.d
Yan etkisi :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
aynen oyle ya.sabah kahvalti yaparken bile garpsedim.D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
ben akşama kadar uyuduğum için o duyguları deneme şansım olmadı:ehe Yarın yazarım :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
arkadaşlar 6 günlük şevval orucu var, sünnettir, unutmazsınız inşaallah. yani ramazan ayını takip eden şevval ayı içinde dilerseniz peşpeşe, dilerseniz aralıklı olarak bu altı gün orucu tutabilirsiniz. bizler bunu Allah rızası için yapıyor olsak da sağlığımız açısından muazzam bir fayda temin ettiğini hatırlatmak istedim.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 6 günlük şevval orucu var, sünnettir, unutmazsınız inşaallah. yani ramazan ayını takip eden şevval ayı içinde dilerseniz peşpeşe, dilerseniz aralıklı olarak bu altı gün orucu tutabilirsiniz. bizler bunu Allah rızası için yapıyor olsak da sağlığımız açısından muazzam bir fayda temin ettiğini hatırlatmak istedim.
sorun değil. Onu da tutuyoruz. :D

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|

Deleted.

Üye

aynen :ehe birşey yiyecekken önce duraksıyorum oruç muyum acaba diye :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

evet ınsallah tutarız Allah razı olsun

Takipçi Satın Al

Üst Alt