olamaz böyle şey

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
olamaz böyle şey
:vurbenim ailem, benim ailem olamaz. Hiçbir AILE fertiyle hiçbi davranışım, duygularım vs uyumlu değil. Sürekli onlardan farklı görüşlerim var. Özellikle yemek konusunda çıldırıyorum. Dayılarımla halalarımla teyzelerimle ve amcamla çok iyi anlaşıyorum ama ailede büyük sorun var. Kavga falan yok ama içten içe yiyorum kendimi. Daha yazacağım da sinirden mi artık bilmiyorum yazamıyorum.

Dafny

Dafny

Üye
Ovv sakin ol ya :)

Mareşal

Üye
dettt :dry: düşünme böyle kardeşim farklılıklar illaki gözetilecektir fakat bunu kjafanda farklı yorumlama sakın

• Beğen
Tepkiler: greenmile ve Dafny
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
dettt :dry: düşünme böyle kardeşim farklılıklar illaki gözetilecektir fakat bunu kjafanda farklı yorumlama sakın
tabi ki en baştaki cümle mübalağa. Ama çoooook farklıyim onlardan :(

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
lolaman

lolaman

Üye
Sakin ol şampiyon :D:D:D :ehe

aslankaplants

aslankaplants

Üye
biraz relax ol

Şehriyar

Şehriyar

Üye
:vurbenim ailem, benim ailem olamaz. Hiçbir AILE fertiyle hiçbi davranışım, duygularım vs uyumlu değil. Sürekli onlardan farklı görüşlerim var. Özellikle yemek konusunda çıldırıyorum. Dayılarımla halalarımla teyzelerimle ve amcamla çok iyi anlaşıyorum ama ailede büyük sorun var. Kavga falan yok ama içten içe yiyorum kendimi. Daha yazacağım da sinirden mi artık bilmiyorum yazamıyorum.

Furkaaan sakin ol yaav bak mesela benide annem doğurmadı beni teyzem doğurdu :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
o duyguyu yaşayan tek sen değilsin

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
al karşına konuş niye böyle davranıyosunuz diye

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ergenliktendir kafana takma 5-6 yıla geçer :D

• Beğen
Tepkiler: Dafny
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt