gnox
Üye
seven dokunmaya kıyamazmı
bence kıyamaz ama görüyorum lisede böyle çocuklar baya bi ileri gitmiş buyüzden kız çocugum olsun istemiyorum insan sevdiğine kıyarmı da
demiş benim orta okulda sevgilim bile yoktu.Ortaokula giderken öyle düşünüyorduk..Büyüdük herşey değişti
bende ondan istiyorum nerden aldın bide işin bitince nereye atıyoruz sen oyuncakmı arıyosun kendine .Ben sevdiğimi öpemeyecek, ona dokunamayacak, onun kokusunu içime çekemeyeceksem sevmenin ne anlamı var? Tamamen saçmalık.
haklı sizcequote:
Orijinalden alıntı: ...
Saçmalık . Seven dokunmaz seven evlenmesin o zaman gerdeğe girmesin o zaman . allah allah ya millet kendi kandırıyo resmen birilerine yaranıcam diye . Bunu diyen erkeklere cok pis tav oluyorum hadi kızlar biraz bu konuda geri farklı düşünüyolar saçma düşünüyolar e size ne oluyo ne bu yaranma cabası .
seven adam evlenmeden önce dokunmaz demek istiyor arkadaşım senin algıda problem oldu sanırım.çok yakın bir arkadaşım evlilik planları yaptığı kızla beraber olmuştu.evlenemeden çocuk trafik kazasında hayatın kaybetti..kız ortada kaldı resmen.olay kızdan kıza da değişiyor tabi delik deşik olmuş bir kız için önemli değil.ama bekaret önem veren bir ailenin kızıysa o zaman çırası yanmış demektir.sadece kendi uçkurunuzu düşünmeyin
: eli agir demekki dokundugunu indiriyo
Öyle bir şey yalan ya .