nokia 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
tamam çok iyi olur :) 2gün şarja hasret kaldm :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
tamam çok iyi olur :) 2gün şarja hasret kaldm :)
paylaştım.ben dünden önceki gün gece 11 de şarja taktım fulken çektim,öteki gün 1-1.5 saat internete girdim,ara sıra oyun+müzik,bugün sabah baktıgımda 3-4 diş şarj kalmıştı,yine bi 10 dakika falan internete girdim,biraz oyun oynadım akşam 18.00 gibi şarjım 1 diş kalmıştı saat 20.00-21.00 gibi şarja taktım bi 10,15 dk önce çektim.yani az da olsa şarjın süresi uzuyor.

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
yeni konu mu açtın güncelledin mi ? Eski konuda sertifika hatası aldım :(

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
tüh o zaman ben kullanamayacağım :( neyse yine de sağol

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Bugün yeni bi batarya modu uyguladım Ofw'lerde de çalısıyor.
Flash'dan sonra 3 çizgi sarj vardı ; Tam yarım saat müzik dinledim,20 mesaj falan attım sadece 10 dakika internette takıldım.
Ve bunları yaparken saat 6 falandı ve hala 2 çizgi sarjım var yaklasık bir buçuk saattir de mesajlasıyorum.
Telefon x6 ve yeni ses kodekleri attım ses 2+1 hoparlörler gibi,3D stereo ses modu açıktı bu arada (ki çok sarj yer)

Download :

Sifre : gökhan_f9

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayara geçtiğimde bütün hack ve cfw tarzı şeyleri halletcem :)

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
bilgisayara geçtiğimde bütün hack ve cfw tarzı şeyleri halletcem :)

Cfw'yi eger sarj için istiyosan gerek yok verdigim mod orjinal fw'de de çalısıyor.
Flash atalı 10 saat oldu 3 çizgi vardı suan 2 çizgi ve üstteki yazdıklarımı yaptım ve bu 10 saattede yemek aralarını saymazsak sürekli elimde ve mesajlasıyorum ayrıca ekran parlaklıgı en üst seviyenin bi altı hala 2 çizgi var.Ekran yenileme hızıda 27 fps yani performansıda etkilemiyor pek.

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
Cfw'yi eger sarj için istiyosan gerek yok verdigim mod orjinal fw'de de çalısıyor. Flash atalı 10 saat oldu 3 çizgi vardı suan 2 çizgi ve üstteki yazdıklarımı yaptım ve bu 10 saattede yemek aralarını saymazsak sürekli elimde ve mesajlasıyorum ayrıca ekran parlaklıgı en üst seviyenin bi altı hala 2 çizgi var.Ekran yenileme hızıda 27 fps yani performansıda etkilemiyor pek.
O zaman senin modu kurarım sadece :)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:alkis

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
13 saat kullandım o üç zigiyi.Aksam 3'te falan taktım sarja kapanmadan sadece birkez uyarı verdi batarya zayıf diye.
Kamerayı falanda kurcaladım,gece olunca tabi kulaklık takmak zorunda kaldık müzik dinlerken ve sürekli internetteydim (gsm)
Bugün tam dolu sarjı fazla zorlamıycam bu sefer bakalım kaç gün gidicek :D

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
deme yav 3 çizgi 1 saat anca yeter oynarsam :) valla sabırsızlanıyorum kurmak için :)

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
deme yav 3 çizgi 1 saat anca yeter oynarsam :) valla sabırsızlanıyorum kurmak için :)

Hocam senin bataryada sorunlu bence.
Degistirdikten sonra baya bi tasarruf elde edersin.Gece 3 te koydum sabahtan beri elimde internete falan girmedim ama 3-4 kısa arama ve bayram mesajları falan derken baya mesajda oldu hala tam dolu.Ekranda ısık sensörü var bilindigi gibi sabah dısarıda oldugum için ekran parlaklıgıda son noktada haliyle :D

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
evet batarya sorunlu zaten ilk bataryayı değiştircem :) bir de bu ilk şarj nasıl olmalı ya lion pillerde gerek yok fazla durmasına falan yazmışlar

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
evet batarya sorunlu zaten ilk bataryayı değiştircem :) bir de bu ilk şarj nasıl olmalı ya lion pillerde gerek yok fazla durmasına falan yazmışlar

Evet yok batarya zayıf yazısını görünce tak dolunca çıkart ama tam dolması önemli.

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağolasın dostum :) ben eve gideyim halledemezsem yazarım burdan ama daha 1 hafta tatildeyim 1 hafta daha sinir küpüyüm şarj yüzünden :)

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Saglık olsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt