illuminati yok artık (çok tırsıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gnox

Üye
    Konu Sahibi
illuminati yok artık (çok tırsıyorum)
[video=youtube;7iFXyLah2oQ]http://www.youtube.com/watch?v=7iFXyLah2oQ&feature=player_embedded[/video]
oha diyorum yakında evimizede sızmasalar bari

----------Eklendi @ 02:46:21 ---------- Yazıldı @ 02:42:29 ----------

gecerüyama girer şimdi bilinç altım senden nefret ediyorum

delrico

delrico

Emekli Yönetici
illuminati ne ya:angry:

gnox

Üye
    Konu Sahibi
sizin mağra enrde abicim herkez öğrendi

Kedi Yavrusu

Üye
illuminati diye bir örgüt ve bunun gizli oyunları yoktur, asıl oyun bizi bu örgütün varlığına inandırmalarıdır ki görüyorum başarıyorlar.

gnox

Üye
    Konu Sahibi
hayır var lqdy gaga eminemle ödül törebninde ..k gibi bir elbise giydi tamamen kıp krımızıydı yüzü bile emninem görünce öyle bi şaşırdıki
mjyi öldürdüler
they dont care aboutta bir göz simgesine bi,eşiyler haykırıyordu

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayır var lqdy gaga eminemle ödül törebninde ..k gibi bir elbise giydi tamamen kıp krımızıydı yüzü bile emninem görünce öyle bi şaşırdıki mjyi öldürdüler they dont care aboutta bir göz simgesine bi,eşiyler haykırıyordu
duvardaki göze bakıp bana sahip olamazsınız gibi bi şeyler diyordu. :)

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
en az 50 kere denedim olmuyor.fake bence.

bu arada linke girin bakın ne çıkıyo :polis:

Kedi Yavrusu

Üye
justin bieber 'in istediği zaman ayrılabildiği, dmx'in ise kafasına göre ayrılamadığı bir örgüt öyle mi? Herşeye gücü yeten, ama bunun haberlerini ve videolarını hazırlayanlara gücü yetmeyen, bütün gizli planları ortaya çıkmasına rağmen sağa sola üçgen koyan, daha ne idüğü bile belli olmayan bir örgüt.

Evet, asıl oyuna gelmişsiniz.

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
justin bieber 'in istediği zaman ayrılabildiği, dmx'in ise kafasına göre ayrılamadığı bir örgüt öyle mi? Herşeye gücü yeten, ama bunun haberlerini ve videolarını hazırlayanlara gücü yetmeyen, bütün gizli planları ortaya çıkmasına rağmen sağa sola üçgen koyan, daha ne idüğü bile belli olmayan bir örgüt.

Evet, asıl oyuna gelmişsiniz.
onların da amacı o zaten saçma olduğunu düşünüp inanmamamızı sağlamak.

Kedi Yavrusu

Üye
onların da amacı o zaten saçma olduğunu düşünüp inanmamamızı sağlamak.
Onların amacı inandırmaya çalışmak !Adamlar o kadar mal mı ki rihanna'nın klibine "princess of the illuminati" yazacak. Ama kimse böyle bir şey olamaz demiyor herkes atlıyor.Yok demiyorum. Var bir takım oyunlar. Fakat illuminati sadece bu oyunlara perde. Arkadaki tıkırtıya bakarken önden gelen yumruğu göremiyoruz.

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
bakın

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
(h)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt