idda diyorum para olmadan bir gün yaşayamassınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gnox

Üye
    Konu Sahibi
idda diyorum para olmadan bir gün yaşayamassınız
artık herşey parayla para olmadan işine gidemessin par aolamdan giyinemessin para olmadan yemek bulamassın para olmadan evin olmaz para olmadan bir baddaniyen bile olmaz para olmadan eğlenemessin evlenemezsin para olmadan sevgilni olmaz para olmadan yıkanamassın herşey parayla bu devirde ha tabi bi derenin yanında mağrada yaşarım çalı çırpğıyla üsütümü örter bahçelerden meyve çalıp yaaşrım tabi yaşamak denirse diyorsanzı olabilir

Kedi Yavrusu

Üye
birkaç gündür tek kuruş harcamadım :ehe

gnox

Üye
    Konu Sahibi
ee k..ındaki donu kendinmi diktin su içmiyormusun yemeke yemiyormusun wcde sifonu çekmiyormusun

Dafny

Dafny

Üye
Ona bakarsan sabah yüzümüzü yıkıyoruz su da parayla.

gnox

Üye
    Konu Sahibi
bende diyorum ya herşey parayla tek hava değil

Mert

Mert

Üye
Wc de sifonu çekmek için bir şey yememiz lazım oda parayla. Paramız olmadan tuvalet nasıl alıcaz:hmmm

'Patron

'Patron

Üye
nesine lan ? hadi

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
Şu an bu konuya mesaj yazmak için bile para gerekiyor :)

gnox

Üye
    Konu Sahibi
evet ee yemek yemezsen zaten wc ye gidemessin geberirsin bikaç güne ha bide mezar yeride parayla kefen mefen hiç ölmüycen doğmuycan bile sperm olmak bile zor iş kondom alacakta almassa büyüycende knodomdada zaten ölüyon çöpe gidiyon bide çöpkutusu alması var içne poşet falan uzun iş

----------Eklendi @ 02:15:34 ---------- Yazıldı @ 02:14:01 ----------

patron çıplak :D evet ozaman çıplak gezcen evdede duramassın evde parayal alındı yolalrda vergiyle yani parayla yapıldı yani boş bir araziye çırılçıplak gideceksin yemek içmek yok ..çmak serbest tamammı giyside yok hiçbişey yok sigarada yok tamam giysi serbest olsun

Kedi Yavrusu

Üye
evet ee yemek yemezsen zaten wc ye gidemessin geberirsin bikaç güne ha bide mezar yeride parayla kefen mefen hiç ölmüycen doğmuycan bile sperm olmak bile zor iş kondom alacakta almassa büyüycende knodomdada zaten ölüyon çöpe gidiyon bide çöpkutusu alması var içne poşet falan uzun iş----------Eklendi @ 02:15:34 ---------- Yazıldı @ 02:14:01 ----------patron çıplak :D evet ozaman çıplak gezcen evdede duramassın evde parayal alındı yolalrda vergiyle yani parayla yapıldı yani boş bir araziye çırılçıplak gideceksin yemek içmek yok ..çmak serbest tamammı giyside yok hiçbişey yok sigarada yok tamam giysi serbest olsun
Ben yaparım ne var suyumu dereden içerim ağaçtan meyve yer 1 gün dururum :D gören de ticaretten önce yaşam yoktu sanacak :d:

fnldstntn

Üye
dostum bir gundun fazlada yasarim su an koydeyim su dagdan bedava tavuk inek var bahce var yemek konysunda bir sıkıntı yok tek sorun elektirik fakat o nsuzda yaşanır....

'Patron

'Patron

Üye
bi insan hiç bişey yemeden 13 gun yaşayabılır. 1 gunluk ıdda parasını 13 ya katlıyorum hadi.

'Patron

'Patron

Üye
Tamam 3 gun 3 katı :ehe

gnox

Üye
    Konu Sahibi
evt derden içe bilirsin yalaktanda içebilirsin ama tavsiye etmiyorum

gnox

Üye
    Konu Sahibi
ee asevlerindeki yemek gökten yagmıyorki

mstf_l

mstf_l

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt