hoşbuldum kardeşim sende hoşgeldin:) hosbuldum :)
Şehriyar Üye greenmile' Alıntı: hoşbuldum kardeşim sende hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hosbuldum
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: hoşbuldum kardeşim iyiyim seni sormalı Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim
Amaru Shady Üye aholyly' Alıntı: nasılsın Ponduççç Genişletmek için tıkla ... iyiyim. Ama ponduçç falan değil pondusss
aholyly' Alıntı: nasılsın Ponduççç Genişletmek için tıkla ... iyiyim. Ama ponduçç falan değil pondusss
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: iyiyim. Ama ponduçç falan değil pondusss Genişletmek için tıkla ... pondusss un anlami ne
Pondusss' Alıntı: iyiyim. Ama ponduçç falan değil pondusss Genişletmek için tıkla ... pondusss un anlami ne
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: iyiyim. Ama ponduçç falan değil pondusss Genişletmek için tıkla ... ya neden sinirleniyosun
Pondusss' Alıntı: iyiyim. Ama ponduçç falan değil pondusss Genişletmek için tıkla ... ya neden sinirleniyosun
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: melekler ve şeytanları oku. Dan brown. Genişletmek için tıkla ... okudum ama hatirlamiyorum ----------Eklendi @ 00:20:54 ---------- Yazıldı @ 00:20:19 ---------- avatara baksan anlarsin okuyup okumadigimi zaten
Pondusss' Alıntı: melekler ve şeytanları oku. Dan brown. Genişletmek için tıkla ... okudum ama hatirlamiyorum ----------Eklendi @ 00:20:54 ---------- Yazıldı @ 00:20:19 ---------- avatara baksan anlarsin okuyup okumadigimi zaten
Amaru Shady Üye Sehriyar' Alıntı: okudum ama hatirlamiyorum Genişletmek için tıkla ... oooo : aynı zamanda o 3 s'nin benim için özel manası var.
Sehriyar' Alıntı: okudum ama hatirlamiyorum Genişletmek için tıkla ... oooo : aynı zamanda o 3 s'nin benim için özel manası var.
Amaru Shady Üye Sehriyar' Alıntı: [/COLOR]avatara baksan anlarsin okuyup okumadigimi zaten Genişletmek için tıkla ... mobilim de. Ama gördüm onu. Ben de istiyorum
Sehriyar' Alıntı: [/COLOR]avatara baksan anlarsin okuyup okumadigimi zaten Genişletmek için tıkla ... mobilim de. Ama gördüm onu. Ben de istiyorum
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap 'Enver'' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Necmati' Alıntı: salam Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin