Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n8 kamera yardım...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selllman82
Üye
Konu Sahibi
n8 kamera yardım...
arkadaşlar n8 im ile hangi fotoğrafi çektiysem hep milletin gözlerl kırmızı çıkıyor ya ayarlardan okadar ayarladım yine kırmızı çıkıyor flası ayarlıyorum hala oluyor tavsiyesi olan varsa bekliyorum..
mahir_tanir
Üye
kirmizi gozu secersen cikmaz flas iki kere patlar, eger flas iki kerepatliyorsa kirmizi goz cikmasi imsansiz insan anatomisine aykiri flas iki kere patlamiyorsa problem makinada...
kirmizi gozu secersen cikmaz flas iki kere patlar, eger flas iki kerepatliyorsa kirmizi goz cikmasi imsansiz insan anatomisine aykiri flas iki kere patlamiyorsa problem makinada...
Yazilim ne pr1.2. mi anna mı? kamera güncellemesi felan yükledin mi?
nameste108
Üye
foto.ları çektikten sonra foto. düzenleme ile kırmızı gözleri giderebilirsin, ama uğraşmak istemiyorsan ve kırmızı göze ayarlıyorsan flaşı sorun makinede.
selllman82
Üye
Konu Sahibi
güncellemem 14.02 ışte kamera güncellemesi falan da yapmadım ayrıca flaş 2defa patlıyor ama hala gözler kırmızı ya allahım yarabbim