Diego Lugano'dan duygusal veda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Diego Lugano'dan duygusal veda
[h=2]Fenerbahçe Kulübü, Diego Lugano'nun, Fransa'nın Paris Saint Germain kulübüyle sözleşme imzaladığını açıkladı.[/h]

Fenerbahçe Kulübü, Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano'nun, Fransa'nın Paris Saint Germain kulübüyle sözleşme imzaladığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten ''Teşekkürler Lugano'' başlığıyla yapılan açıklamada, ''2006-2007 sezonundan bu yana profesyonel futbol takımımızda forma giyen Uruguaylı futbolcumuz Diego Lugano, Fransa'nin Paris Saint Germain takımıyla sözleşme imzalamıştır'' denildi.
Kulüp açıklamasında, ''Kendisine bugüne kadar kulübümüze yaptığı katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında sonsuz başarılar dileriz. Fenerbahçe camiası Lugano'nun çubuklu formamız için akıttığı teri, sahada hiç bitmeyen enerjisini ve o cesur yüreğini hiçbir zaman unutmayacaktır. Yolun açık olsun Diego...'' ifadelerine yer verildi.

-DUYGUSAL VEDA-
Fransa'nın Paris Saint Germain (PSG) kulübüne transfer olan Fenerbahçe'nin Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Lugano, basın toplantısı ile veda etti.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde antrenmandan sonra bütün takım arkadaşları ve teknik heyetin yanı sıra, tesis çalışanlarla vedalaşan Lugano, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın da katıldığı basın toplantısında veda etti. Lugano üzerinde Fenerbahçe formasıyla veda konuşması yaptı.
Türkiye'de Fenerbahçe forması altında 5 sezon geçirmiş bir futbolcu olarak ayrılmanın zor olduğunu ifade eden Lugano, ''Buradan şampiyon bir oyuncu olarak gidiyorum. Burada futbol yaşantım bitti. Fenerbahçe camiası bir taraftar daha kazandı. Hayatımı Fenerbahçe taraftarı olarak sürdüreceğim'' ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe çatısı altında çok büyük başarılara imza atıp, güzel günler geçirdiğini anlatan Uruguaylı futbolcu, şunları söyledi:

''Paris Saint Germain'e gidiyorum. Bir etap büyük anılarla ve başarılarla bitti. Benim için yeni bir etap başlıyor. Beraberimde ne götürüyorum... Büyük arkadaşlıklar götürüyorum. Herkesle vedalaştık. Herkesin gözünde birbirine teşekkür ifadesi vardı. Büyük başarıların, sadece sahada atılan goller ve verilen mücadeleyle değil burada yaratılan arkadaşlık ortamında geldiğini biliyorum. Beraberimde bunları götürüyorum, şampiyonluklar götürüyorum. Burada şampiyon bir oyuncu olarak gidiyorum. Çok fazla yaşanmışlıklar var. Olumlu yanlarını götürüyorum.''

''Fenerbahçe'nin de içinde bulunduğu kötü bir durum vardı ama tamamen onu birbirinden ayırmak lazım. Zaten görüşmelere başlamıştık. Zor zamanlar geçiriyor kulüp. Yöneticiler, teknik direktörler, oyuncular gelir geçer, kulübün büyük kimliği her zaman kalacaktır. İnşallah zor günler en kısa zamanda bitecek. Bütün bu kaldığım 5 sene boyunca soyunma odasında zaferleri birlikte paylaştığım arkadaşlarım, zor günler geçirdiğim bütün arkadaşlarıma, herkesin birbirine katkılarına teşekkür ediyorum. Beş yıl boyunca çalıştığım bütün teknik ekibe çok teşekkür. Kariyerime yön veren büyük bir takıma beni Fenerbahçe'ye getiren yöneticilere de teşekkür etmek istiyorum. Samandıra'nın bütün çalışanlarına teşekkür ediyorum. Türkiye'ye, İstanbul'a, gösterdiği misafirperverlikten ötürü, sevgiden ötürü teşekkür ediyorum. İki çocuğumun da doğması burada nasip oldu. O yüzden de teşekkür etmek istiyorum. Son olarak taraftara veda etmek istiyorum. İnanılmaz destek verdiler. En iyi en kötü zamanlarda üzerlerine düşeni yaparak. Burada futbol yaşantım bitti. Fenerbahçe camiası bir taraftar daha kazandı. Hayatımı Fenerbahçe taraftarı olarak sürdüreceğim.''

-KOCAMAN: ''BU AYRILIK BİRAZ DAHA ÜZÜCÜ''
Teknik Direktör Aykut Kocaman, ise ''Kavuşmalar ne kadar güzelse ayrılarlak da üzüntü verici'' diyerek Lugano'nun ayrılmasıyla ilgili şunları söyledi:
''Üstelik bu ayrılık Fenerbahçe'nin de hakikaten sahadaki en büyük ruhsal anlamdaki güçlerinden birisi olunca biraz daha üzücü. Ama bir gerçek, hayatın gerçeklerinden birisi. 5 yıldır aramızdaydı, iki yılı bir arada geçirdik. Şampiyon olarak geldi. Bu sezona son 3 ay içine iki şampiyonluk kupası sığdırarak, biri lig şampiyonluğu, biri de ülkesiyle beraber Amerika Kupası'nı kazanarak başladı. Ancak şimdi aramızdan ayrılıyor. Geçirdiğimiz her gün için sonsuz teşekkür ederim. Paris Saint Germain'e transfer oldu. Sonsuz başarılar diliyorum.''
Bu arada, Hürriyet Gazetesi'nden Fenerbahçe muhabiri Süleyman Arat, 2010-2011 sezonu şampiyonluğunu anlatan, ''Türküm, doğruyum, çalışkanım, şampiyonum'' isimli kitabını Diego Lugano'ya hediye etti.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
güle güle lugano :bye2:

haltie

haltie

Üye
seni her zaman sahtekarlıkların ve çirkin futbolunla hatırlayacağım lugano:) avrupa yerse yaparsın kırmızı kart manyağı olda görelim seni :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
adam Tam bi OYUNCU idi. :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Kurtulduk çirkeften.Geçen sezon kasıtlı olarak adamı ezdiği pozisyonu unutmuyorum adi adam.Yürü git

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Sağlam defansdı adam.İyi rol yapıyordu.Yönetmenlerin(Hakemler) tam istediği bir tipti.Her takıma lazım böyle bir oyuncu.Güle güle..
Hollywood'a bile gidecek potansiyele sahip olmasına rağmen ucuza gitti.

haltie

haltie

Üye
adam gitmem vs falan diyordu şampiyonlar ligi bir iptal oldu aynen uçuş:)

Samsun55''

Samsun55''

Üye
lugano çok can yakmış belli :ehe

greenmile

greenmile

Üye
seni her zaman sahtekarlıkların ve çirkin futbolunla hatırlayacağım lugano:) avrupa yerse yaparsın kırmızı kart manyağı olda görelim seni :)

bir zamanlar nobreye de neler diyordunuz biz boşa çıkarınca atladınız adama geçiniz bu lafları,adam bugün uruguay gibi bir takımın kaptanlığını yapıyor,az saygı duyuyun

----------Eklendi @ 18:38:50 ---------- Yazıldı @ 18:37:49 ----------

herkeste bir acı var,en azından çakma araba markalarını takıma almıyoruz,seviyorum bu adamı,yolun açık olsun lugano

haltie

haltie

Üye
:D bende tümer diyecem sende ali güneş dersin ben alpay derim sen rüştü dersin bu iş böyle sürer gider güzel kardeşim:) o çok farklı bir konu. beğenmediğin adamın kariyerine bir bak istersen blicadan çok daha iyidir emin ol:)acı demişken alex dersen anlarım adam oynuyor gelmiş geçmiş en başarılı yabancı oyuncudur belki karakter olarakta düzgün ama lugona için fenerbahçeliler dışında herkes aynı şeyi söylüyor. fenerbahçe taraftarıda adam mıncıklayan çaktırmadan dirsek atan tüküren küfür eden adama cesur yürek diyor şaka gibi:)

greenmile

greenmile

Üye
sizdeki ibrahim toramandan kişilik olarak bir farkı yok açıkcası yalan konuşmanın anlamı yok.Adamın kariyerine bakıyorum Paulista,Libertadores,Dünya Kulüpler Şampiyonluğunu görüyorum.Bugün bizi her ortamda perişan edebilecek uruguay gibi bir takımında kaptanlığını yapmakta.Senin mutlu olabilmen için daha ne gerekiyor acaba.Yada şöyle sorayım senin hangi defans oyuncunda var bu kariyer,geçen yıl senin en çok gol atan forvetinden bile daha fazla golü vardır belki bu adamın defansif özelliklerinin yanında.Her neyse diğer rakiplerin bizim oyuncularımızı sevsin diye bir derdimiz yok çok şükür,görevini yapmıştır şimdi de gidiyordur

haltie

haltie

Üye
başarılı olsun ama yüzümüze tükürsün bizde yarabbi şükür deriz diyosun.ben sana demedim ki ibrahim toraman çok karakterli bir oyuncu.şu an konu lugano ama çok klasik şekilde farklı yerlere çekilecek :D olmazsa olmaz.neyse sahtekar bir oyuncudan kurtuldu ümidimiz diğerleri takım ayrımı yok

greenmile

greenmile

Üye
ne sahtekarlığını gördün sen lugano'nun yaptığı yanlış hareketler varsa bunun cezasını kırmızı kart olarak görmüştür.Kendini yere mi attı bu adam.Hatta sana tavsiyem luganonun rakip ceza sahasında ne şekilde tutulduklarını bi incele derim.Adamın itilmedik,çekilmedik yeri kalmıyordu.

0live456

Üye
Çok duygulandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt