Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telden foruma girmek imkansız
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizci35
Üye
Konu Sahibi
telden foruma girmek imkansız
başlıkta belirttiğim gibi telefondan siteye girebiliyoruz fakat forum dediğin zaman açılır gibi oluyor ama siteye girmiyor önceden giriyordu neden şimdi girmiyor bunu anlamış değilim sitenin yeni formatından mı kaynaklanıyor anlam veremedim
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
bende bi sorun yok şimdi telden giriyorumzaten
ChavRash
Emekli Yönetici
Mobil sürümden mi giriyorsunuz PC görünümünden mi?
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Ben de hem skyfire hem de standart tarayıcıdan giriyorum,daha doğrusu giremiyorum.Sayfa yükleniyor diyor ama öyle kalıyor beyaz ekran.
denizci35
Üye
Konu Sahibi
evet öyle kalıyor cep telefonumla lg optimus black
bence mobil ve pc görünümündende girilmeli ama ne yazıkm ki girmiyor
Burak
Üye
bi sorun yok.
denizci35
Üye
Konu Sahibi
siz öyle diyorsanız öyledir
ChavRash
Emekli Yönetici
Mobil görünümler bakım için devre dışı bırkılacaktır arkadaşlar, bilginize.
Şehriyar
Üye
Opera mobile da forumun mobil teması ayarlı olduğunda opera da eğer sayfalar mobil e ayarlıysa açılmıyor ama pc görünümü olarak ayarlıysa o zaman mobil sürüm sorunsuz çalışıyor
asigsasi
Üye
iyiki mobil site ciktıda kurtulduk kasılma oluyordu daha önce. mobil versiyonda da bildirimleri göremiyorum buna acil çözüm lütfen
Arkdaşlar şimdi girdim anlayışız için teşekkür ederim
phasan
Üye
nezman açılır mobil sürüm
WebStyle
Üye
Ben N8 ile normal olarak giriyorum. Biraz kasma oluyor ama yapacak birşey yok. Mobil sürümü daha iyi idi. Ama 2 gün önce mobil sürümü kayıp oldu.
slant1111
Üye
Uc browser kullanın arkadaşlar baya kücültüyor boyutu.hzlı yani
ultrayer6
Üye
aynen ya mobil sürüm değil de pc sürümü açılıyor. hadi neyse sorun değil AMA cepten pc sürümüne girince cevap yazma bölümüne tıklanmıyor cevap veremiyoruz.
Ozan
Admin
mobile-light teması simdilik tüm mobil tarayıcılarda yayında, dokunmatik site olan mobile teması da sorunları giderilerek tekrar devreye alınacak