Mareşal
Üye
kız zaten meyilliymiş mina baksana direk istese verirdi,başkasını oturtmamış falan![]()

kız zaten meyilliymiş mina baksana direk istese verirdi,başkasını oturtmamış falan![]()

napcam abi ben
![]()
lafin gelisi iste maksat kötülük![]()
zor oluyor böyleeskiden direk yazılıydı sonra sildiler![]()
kız çalışıyormu peki?Çıkış saatini kolla kaç otobüsüne bindiysen yine bin falan ne konuştunuz kızla anlatmadı mı çalışıyorum okuyorum vs
yavv abi utangaçlıktan o kadar derine giremedim ama yarın sabah gidip beklicem valla kapıda yalandan otobüse binerim yine 
eee ne yapiyon hic sormuyon bizihea anladım .)

len bulutut kardeşim hoşgeldin

eee ne yapiyon hic sormuyon bizi![]()

O kadar detay bilmiyorum okumadım mesajları birtek otobüsü okudumOtobüs,metrobüs,metro gibi yerlerde de bu yöntemi kullanacaksın
Boşuna uğraşıyorsun Murat
Giden gitmiştir git... neyse
Zor bulunur daha
![]()

yavv abi utangaçlıktan o kadar derine giremedim ama yarın sabah gidip beklicem valla kapıda yalandan otobüse binerim yine
![]()
olsun evini bilmende güzel olmadı şafak operasyonuyla paket yaparız kızı 

O kadar detay bilmiyorum okumadım mesajları birtek otobüsü okudumOtobüs,metrobüs,metro gibi yerlerde de bu yöntemi kullanacaksın
Boşuna uğraşıyorsun Murat
Giden gitmiştir git... neyse
Zor bulunur daha
![]()

utangaçlığı yen ya alt tarafı kızolsun evini bilmende güzel olmadı şafak operasyonuyla paket yaparız kızı
şaka bi yana bir daha denk gelirse merhaba dan sonra ilk işin telefon olsun ondan sonrası kolay![]()
yarın sabah gidiyorum kapısında beklicem alcam telefonunu 
niye cikiyon cikarsan bak yalniz kalirim birakmiyom seni gidemezsinnapım ya az bakım dedım maxıye cıkarm bırazdansenı sormalı![]()

kız evini göstermiş,gerekirse kardeşim için gider isterim o kızı anasından
adı ne bu arada Onur?