takaslik iphone 3G s var hangi telle takas yapmalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
takaslik iphone 3G s var hangi telle takas yapmalıyım
elimde yurt dışından yeni gelmiş pasaporta kayıtlı iphone 3g s 16 gb var açıkçası pek hoşuma gitmedi değiştirmek istiyorum üzerine 100 200 tl verip hangi telle takas mantıklı olur.
Istediğim tel androidli kamerası iyi bilgisayarda modem olarak kullanacağım telden face ye girdiğimde video izleyebileceğim bi tel istiyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

trecool

trecool

Üye
samsung galaxy s2 ile takas yap

maxirabit

maxirabit

Üye
galaxy s,xprea x 10,htc hd2 vs vs ama yurt dışı olduğundan pek sıcak bakmazlar.

61semih

61semih

Üye
htc desire s veya hd ile edebılrsın,gs2 ıle ıstersen ustune baya para vermen gerekır sanrım kı gs2 bulmanda zor

'Patron

'Patron

Üye
xperia serisine bakabılırsın. nokıa ararsan e7 yada n8 olabilir

mstf_l

mstf_l

Üye
Galaxy s2 ile ıpon 3 takas he ben 2 tane galaxys 2 verem :ehe:Saçmalama kardeşim ipon 3 çöp resmen telefonda video kayıt bile yokmuş
iste o kadar dandik olmasına ragmen sırf iphone oldugu icin para verenler var ondan galaxy s2 kadar eder nerdeyse

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
JB ile iphone 3gs 1080 x 800 hd video kaydı yapabiliyor arkadasım kullanıyor suan
S2'nin video kalitesiyle de rahatlıkla yarısır.
Takas için tavsiye edecegim modeller ;
Optimus black | Desire HD | Galaxy S |ve (satısına baslandı mı bilmiyorum ama) Xperia Neo|

ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
him

nalcam22

nalcam22

Üye
iste o kadar dandik olmasına ragmen sırf iphone oldugu icin para verenler var ondan galaxy s2 kadar eder nerdeyse
Evet ıpon alanların yarısından çoğu teli pahalı diye alıyo

maxirabit

maxirabit

Üye
Yazılımı kesilcek makine,ondan yazılımı kesildiği anda 3gs diye birşey kalmaz fiyatı tabana düşer.Tıpkı 2g ve 3g'nin alta düştüğü gibi.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
bu dediğinden birşey anlamadım nasıl yazılımi kesilecek?

lolaman

lolaman

Üye
benim 3310 ile takas yapabilirsin fakat üstüne 20 tl isterim :D

maxirabit

maxirabit

Üye
İphone kullan at gibi birşey oldu.Alıyorsun 2-3 yıla kadar yazılım desteğini kesiyor.Tek güzel yani bakkal ahmet amcaya bile gittiğinde onun iphone uygulaması oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt