ramazanda sabah namazı ne zaman kılınır

Sponsorlu Bağlantılar

gazel14

gazel14

Üye
    Konu Sahibi
ramazanda sabah namazı ne zaman kılınır
Arkadaşlar hep kafamı kurcalıyıp duruyor. çok merak ediyorum ramazan ayında sabah namazına kimleri ezan okunduğunda kimileri 5 kimileri 20 kimileri 30 kimileri 40 dakikika bekleyenler var. lütfen bu konuda bilgisi olanların bu konu hakkında yorum yapmalarını istiyorum.

ozkul83

Üye
arkadasim benim bildigim takvimindeki imsaktan 18 dakika sonra sabah namazi vakti girdigi

gazel14

gazel14

Üye
    Konu Sahibi
hm tm sağolasın kardeş

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Sabah namazı ezan okunduktan sonra güneş doğana kadar ki kısımda kılınabilmektedir.

gazel14

gazel14

Üye
    Konu Sahibi
sağolun teşekkürler işime yaradı

BABAM-1

Üye
sabah namazı ramazanda veya haricinde GÜNEŞİN DOĞUMUNA YARIM SAAT KALA KILINIR

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ramazan dışında ezan geç okunuyor. Ezan okunmadan biraz önce de kılabilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: Yigit315
gazel14

gazel14

Üye
    Konu Sahibi
hm yani anladım ramzanda ezan ounduğu zaman kılabilrim öylemi

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
İmsak vakti başladığı andan itibaren sabah namazı kılınabilir.

gazel14

gazel14

Üye
    Konu Sahibi
Peki teşekürler

arslansem

arslansem

Üye
İmsak vakti vardır bir de sabah ezanı vakti.5 vakit namaz arasında birtek sabah namazı vaktinden önce kılınabilir.Ramazan dışında ezan okunmadan yaklaşık 45 dakika önce vakit girer bu vakit imsak vaktidir,vakit girdiğinde namaz kılınabilir ezanı beklemeye gerek yoktur.Fakat ramazan ayında imsak vaktinde ezan okunur 45 dakika sonra okunmaz.İmsak vakti de ezan ile aynı olduğu için ramazan ayında ezan okunur okunmaz kılınır.
Senin karıştırdığın nokta imsak vaktidir eminim.Umarım anlatabilmişimdir

gazel14

gazel14

Üye
    Konu Sahibi
[sıze=2]imsak vakti vardır bir de sabah ezanı vakti.5 vakit namaz arasında birtek sabah namazı vaktinden önce kılınabilir.ramazan dışında ezan okunmadan yaklaşık 45 dakika önce vakit girer bu vakit imsak vaktidir,vakit girdiğinde namaz kılınabilir ezanı beklemeye gerek yoktur.fakat ramazan ayında imsak vaktinde ezan okunur 45 dakika sonra okunmaz.imsak vakti de ezan ile aynı olduğu için ramazan ayında ezan okunur okunmaz kılınır.
Senin karıştırdığın nokta imsak vaktidir eminim.umarım anlatabilmişimdir
[/sıze]

hmm sagol kardes en kapsamlı yargı senin teşekkürler

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
valla ben okunur okunmaz kılıyorum

Üst Alt