sen isteyince atarım. Mümkünse çıkarken işte![]()

meslek lisesinde okuyorum valla isimi seviyorum ama pc de de yetenek var ya istiyorum da yani ama bilmiyorum iste bakalim nasil olacak.. buyuk ihtimalle olmaz da bi umut iste![]()
Kardeşim valla asılacaksın,kasılacaksın başka çaresi yok yani
Bende Atl mezunuydum birde bizde katsayı olayı falan adamın anası ağlıyor resmen.avatar mükemmelmerhaba ablam hosgeldin![]()

gelecegini dusunen herkesin kafasini karistirir gayet normal .dmeslek seçimi kafamı çok karıştırıyor
nefret degil ya kızıyorum sadece çok tembel bir üçkağıtçı fesatın tekiama mutluyum aç değiliim karnım tok Misss !!
![]()

benim ki hiç karışmadı 6 yaşından berridir elektronikciyimmeslek seçimi kafamı çok karıştırıyor
bana öyle söylendi çünkü![]()

öyle adamlarda lazım piyasaya![]()

kesiyolar ya 4. sinifimtekniker diyince bende dedim bu adam myoda okuyorda dgs yle pc istiyorKardeşim valla asılacaksın,kasılacaksın başka çaresi yok yani
Bende Atl mezunuydum birde bizde katsayı olayı falan adamın anası ağlıyor resmen.Okuldaki başarı durumun nasıl,birde kaçıncı sınıfsın.Benim girdiğim zamanda alan dışı tercihlerde puan kesiliyordu,şimdi hala var mı bilmiyorum ama
öyle adamlarda lazım piyasaya![]()

sen isteyince atarım. Mümkünse çıkarken işte![]()

benim ki hiç karışmadı 6 yaşından berridir elektronikciyim
evet ya benimde hosuma gitti otekinden vazgecmek zor oldu ama bu daha guzel artik bunu kullancamavatar mükemmel![]()
![]()

hosbulduk cümletten .))
yıne cok hızlı yazıyosunuz ben yaslıyım yetısemıyorum siz genclere.d
nasılsın abla Kadir Gecen Mübarek Olsuntamam uyuyacağımız zaman atarsın![]()

yapamam diye korkarsan yapamazsın zatenbenim de bilgisayar mühendisliği de yapamam diye korkuyorum

kesiyolar ya 4. sinifim
hosbulduk cümletten .))
yıne cok hızlı yazıyosunuz ben yaslıyım yetısemıyorum siz genclere.d