N8 Resim'siz Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aydnzara

Üye
    Konu Sahibi
N8 Resim'siz Uygulamalar
Merhaba,Arkadaşlar N8 telefonum'da,dosya yöneticisinde farkında olmadan,bir klasör sildim.Sonra menü'de bazı,uygulamaların resimleri görünmüyor.Sadece yazısı görünüyor,yani menü'de Opera mini programı'nın resmi görünmüyor.Sadece isim'i görünüyor,acaba diyorum,uygulamaların resimleri'nin kayıt olduğu klasörümü sildim:( Ayrıca tele ne flash attım,nede Anna falan yükledim.Bu sorunu nasıl çözerim uygulamaların resimlerini,nasıl görebilirim lütfen yardım edin...! :(

01kubi

01kubi

Üye
olabilir arkadaşım resimsiz kullan isimleri var nede olsa yada resimleri gidenleri tekrar kur başka seçeneğin yok gibi.

aydnzara

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım resimsiz kullan diyorsunda telide kasıyor çok yavaş açılıyor menü tekrar yükleyince olmuyor.Bunun başka bir yolu yokmu ya:(

pta123

pta123

Üye
pr 1.2 yi tekrar yükle derim ben

aydnzara

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yüklüycem pr1.2,pc kullanmıyorum.Ya bu uygulamaların resimleri hangi klasöre kayıt oluyor,bilen var mı? O klasörü tekrar yazsam düzelir belki.

pta123

pta123

Üye
kablosunu takıp oviden yazılımı tekrar kur yapman yeterli olur

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Kapatıp açmayı denedin mi?

aydnzara

Üye
    Konu Sahibi
Ben güncellemeyi telefon üzerinden kablosuz yapıyorum.Anna yükleyince düzelir mi? Peki boşuna 2 kere güncelleme yapmayayım bari...

pta123

pta123

Üye
büyük ihtimal düzelir acelen yoksa bekle gelecek hafta sonuna kadar gelir büyük ihtimal

aydnzara

Üye
    Konu Sahibi
Evet kardeşim çok kapatıp açtım yav ne olduysa dosya yöneticide bir klasör silindikten sonra oldu.

----------Eklendi @ 13:51:39 ---------- Yazıldı @ 13:48:52 ----------

Acelem yokta ilerde bu sorunu tekrar yaşamak istemiyorum bunun başka yolu yoksa Anna'yı beklemekten başka çare yok o zaman:(

pta123

pta123

Üye
başka çaresini bilmiyorum format atabilirsin o düzeltebilir ama o zamnada ovide social da felan sorun olabiliyo en kolay yolu tekrar güncelleme yapmak ozaman düzelir

aydnzara

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim yardımcı olduğun için Anna yüklerim yinede düzelmesse format atarım.

pta123

pta123

Üye
rica ederim yardımcı olabildiysem

RedColt

RedColt

Üye
Yok kardeşim hiç birşey tele yüklemedim.Cihaza zararlı olur diye korkuyorum Anna güncellemesini bekliyorum.

zaten telefonun kendi içinde yarlardan yapılıyor bir şey yüklemene grerek yok ben hiç bir uygulama yükleyemiyrdum yöneticiden smart installeri silmiştim.. telefon orjina laayarları geri yükleme yaptım düzelmişti..

aydnzara

Üye
    Konu Sahibi
zaten telefonun kendi içinde yarlardan yapılıyor bir şey yüklemene grerek yok ben hiç bir uygulama yükleyemiyrdum yöneticiden smart installeri silmiştim.. telefon orjina laayarları geri yükleme yaptım düzelmişti..
orjinal ayarları yüklersem telden dosyalar falan silinir mi? Peki.

RedColt

RedColt

Üye
sadece geri yükleme yapıldıgında silinemez geri yükle ve sil dersen silinir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt