ve takımımla birkez daha gurur duyuyorum.Türkiye'de böyledir liderler hiçbir zaman sevilmezler Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'nin yaptığı büyük çıkışlar ortada, aslında bunların böyle konuşmalarıda hoşuma gidiyor bunları görünce diyorum ki nasıl bir korku imparatorluğu salmışız bunların üstüne yave takımımla birkez daha gurur duyuyorum.

iyide sizden korktukları için değil nefret ettikleri için hep böyle davranıyorlar maçlarda silah, tüfek ve makinalı ile oynamıyorlar ki korksunlar
taraftar: eğilin eğilin guiza tüfeği aldı
nefret ile korku bambaşka şeylerdir
Türkiye'de tek bir cumhuriyet vardır Türkiye Cumhuriyeti,müslümansanız son sözümüz şehadettir..Böyle bir kimliğe sahip takımdan korkan sizin gibi olsun![]()
lider olan insandan her zaman nefret edersin, sevmezsin çünkü o biryerlere gelebilmişken sen altta eziliyorsundur.Fenerbahçe düşmanlığının temel sebebi bu.

Son Dakika;Fenerbahçe taraftarı son 2 ayda 10 milyon artarak 35 milyon olmuşturVolkan Demirel dedi
Demek ki 3-5 milyon Gsaraylı 2-3 milyon da Beşiktaşlı var bu ülkedeben anlamıyorum bu anketler nerde yapılırsa yapılsın Gsaray neden fazla çıkıyor Allah Allah yaa
![]()

ben kendimi bildim bileli fener düşmanlığı var ve benden öncede vardı bu bir başarıdan kaynaklansa o zaman Galatasaray da en az fener kadar sevilmezdi hani burada onun başarılarınıda küçümseyemezsin sadece tek yapamadığı son 10 yılda ligde fenerden maç alamamak ama sadece "son 10 yılda" demekki bu başarıdan kaynaklanmıyor![]()

Son Dakika;Fenerbahçe taraftarı son 2 ayda 10 milyon artarak 35 milyon olmuşturVolkan Demirel dedi
Demek ki 3-5 milyon Gsaraylı 2-3 milyon da Beşiktaşlı var bu ülkedeben anlamıyorum bu anketler nerde yapılırsa yapılsın Gsaray neden fazla çıkıyor Allah Allah yaa
![]()
kanaltürk'te yapmış ordada mı Gsaray çıkmış
haberim yoktu
kaç türlü spor sitesi yaptı onları kasteddim ki sonuç değişmedi.Türkiye'de en fazla Gsaray taraftarı vardır.Sayıya gerek yok hiçbir zaman da beyan etmedik