http://www.komedimerkezi.com/resimle...2134525764.jpg
Till_Lindemann Üye Konu Sahibi Bu Resme Gül Gül Öldüm ! :D:D Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aslankaplants Üye ben de anlayamadım ne demek istenmiş ----------Eklendi @ 22:08:55 ---------- Yazıldı @ 22:08:05 ----------
ben de anlayamadım ne demek istenmiş ----------Eklendi @ 22:08:55 ---------- Yazıldı @ 22:08:05 ----------
*Krosaki* Üye Anlamayacak birşey yok.Kız tam konuşmaya katıldığında mala vuracaksın diyor ama bence komik değil.
Dafny Üye *Krosaki*' Alıntı: Anlamayacak birşey yok.Kız tam konuşmaya katıldığında mala vuracaksın diyor ama bence komik değil. Genişletmek için tıkla ...
*Krosaki*' Alıntı: Anlamayacak birşey yok.Kız tam konuşmaya katıldığında mala vuracaksın diyor ama bence komik değil. Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap *Krosaki*' Alıntı: Anlayamadım ben nesi komik ama ? Genişletmek için tıkla ... aslankaplants' Alıntı: ben de anlayamadım ne demek istenmiş ----------Eklendi @ 22:08:55 ---------- Yazıldı @ 22:08:05 ---------- Genişletmek için tıkla ...
*Krosaki*' Alıntı: Anlayamadım ben nesi komik ama ? Genişletmek için tıkla ... aslankaplants' Alıntı: ben de anlayamadım ne demek istenmiş ----------Eklendi @ 22:08:55 ---------- Yazıldı @ 22:08:05 ---------- Genişletmek için tıkla ...