Ios 4.3.3 jailbreak nasıl yapabilirim????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
Ios 4.3.3 jailbreak nasıl yapabilirim????
Merhaba arkadaşlar ıphone 4 aldım bu gün ama hiç JAİLBREAK yapmadım bilmemde hayatım boyunca hep nokia kullandım bana bu konuda yardıumcı olurmusunuz....

----------Eklendi @ 21:26:57 ---------- Yazıldı @ 21:15:29 ----------

veya hangi versiyonda yapmam lazım????

futbol123

futbol123

Üye
acemiseniz hiç bulaşmayın riskli bir iş yanlış bir şey yapıp telefonu çökertebilirsiniz.20-30tl ye jailbreak yapıyorlar:oke:

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
valla nokia olsa her türlü de ıphone ilk defa kullanıyorum...

futbol123

futbol123

Üye
oyüzden riske girmeyin. biryerde jailbreak yaptırırsınız 20tl falan

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
berke bey bu teknik servislermi yapıyor..ve bu işlem ortalama kaç dk sürüyor...????

futbol123

futbol123

Üye
bilgisayarcılar ve telefoncular yapıyor :oke: 15-30dk arası:oke:

cmlkrc

cmlkrc

Üye
ya ne gerek var forumda var zaten cevabı hakankurban arkadasımız konu açmış para falan verme kimseye "safariye gir jailbreakme.com a gir açılan cydia uygulamasını yükle bu kadar 3 saniye falan sürüyor şimdi ben yükledim iphone 4 e 4.3.3

jeologman

Üye
ya ne gerek var forumda var zaten cevabı hakankurban arkadasımız konu açmış para falan verme kimseye "safariye gir jailbreakme.com a gir açılan cydia uygulamasını yükle bu kadar 3 saniye falan sürüyor şimdi ben yükledim iphone 4 e 4.3.3
cmlkrc kardeş ipohone 4 4.3.3 içinde oluyormu jailbreakme.com olmuyor dediler ama sen problem olmadıysa bende yükleyeyim.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
ben yaptım kardeş iphone 4 4.3.3 hiç sıkıntı yok çok kısa sürüyor gönül rahatlığıyla yükleyebilirsin

jeologman

Üye
peki cmlkrc seniin telefonun firmware kaç benim telefom 04.10.01 olduğu için problem olurmu acaba çünkü bir arkadaş yapamamış ve telefon kilitlendi daha da jailbreak olmuyor.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
kardeşim
1-04.10.01 dediğin firmware değil baseband o
2-telefon kitlendi dahada jailbreak olmuyor demişsin restore et o zman düzelir.
3-yarın resimlerini yayınlarım eşimin telefonu şuan yanımda değil
4-firmware yani sürümün 4.3.3 se bu şekilde yapabilirsin sıkıntı yok

----------Eklendi @ 15:45:29 ---------- Yazıldı @ 15:40:44 ----------

jeologman

Üye
restore edildiği halde jb oolmuyor. baseband ile firmware aynı dediler internetten de baktım ikiside 04.10.01 ben amerikadan getirtmiştim tlefonu simlocksuz . ama diğer arkadaşta jb yapamadı beraber getirtmiştik ikisininde baseband aynı 04,10,01 . şimdi nekadar restore yaparsa yapsın jb olmuyor.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
restore edildiği halde jb oolmuyor. baseband ile firmware aynı dediler internetten de baktım ikiside 04.10.01 ben amerikadan getirtmiştim tlefonu simlocksuz . ama diğer arkadaşta jb yapamadı beraber getirtmiştik ikisininde baseband aynı 04,10,01 . şimdi nekadar restore yaparsa yapsın jb olmuyor.

nasıl yapıyorsunuz jailbreak i?

jeologman

Üye
jailbreakme den yapmış arkadaş daha doğrusu yapamamış. bende şimdi tırsıyom açıkcası aynı iş benim de başıma gelecek diye.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt