çin n97 bir sürü sorum var ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

miracorhan

Üye
    Konu Sahibi
çin n97 bir sürü sorum var ?
telefonumu tanıtayım
ilk telefon açılıp kapatırken "itele" yazıyor markası galiba
önde model olarak ön taradında sadece n97 yazıyor
arkada zıyoyazıyor da ise sadece imei var sadece iki tane onlarda telefonun kendi imei adresleri ile aynı deil
tv-radyo-foto-mp3-kart okuyucu-java vb. hepsi çalışıyor

1-sim okumuyor o normal sayılır telefondaki imei klon diyor zaten şu siteden baktığımda

imei yi değiştirebilirsem açılacak inşallah????

2-wlan simsiz bağlanıyormu bilmiyorum ama taratınca wlanla modemler çıkıyor ve bağlandı diyor sonra opera ile girmek istediğimde
"failed to connect to the internet" altında
"go to with your desktop brower or contact your services provider for internet settings."
yazıyor
ve öle kalıyor????

3-pcye bağlamak istediğimde direk şarj olmaya başlıyor normalda ne yapmak istediğimi sorup(3 seçenek çıkıyor ya) orası gelmesi gerekiyor ama öle bir yer gelmiyor????

bu sorunlarıma bir çare arıyorum lütfen yadım edin 1 aydır uğraşıyorum ara ara niye aldın derseniz bir arkadaşımdan 50tl karşılığı aldım bu fiyata mp3player bile yok diyerek.

xmstkx

Üye
arkadasım 1.cevabım snım_rw programı ıle ımeı degıstırebılırsın 3.ye ise baglayınca sarj sorunu usb kalosundan usb kablonun uymu olmayınca sadece sarj yapar pc ye hıc bır sekılde baglayamassın 2. ihtimal ise (emın degılım) usb driver i ni pc ye yuklemediginden gormeye bilir.

----------Eklendi @ 16:34:21 ---------- Yazıldı @ 16:31:53 ----------

ha unutmadan 'itele' yazısı welcomenın altında cıkıyosa o acılıs ekranı yazısıdır takma onu.:D

zgrturk

zgrturk

Üye
bende çin malı n97 kullandım ve sattığıma çook pişmanım sattığım arkadaş hala kullanıyor oda çok memnun wifi sorununa şöyle bi açıklama getireyim opera'yı açmadan önce (veya wifi ile bağlanmak istediğin herhangi bir program) java menüsünden veya oparaya tıkladığında açılan seçenek menüsünden bağlantı ayarını wifi olarak seçmelisin

miracorhan

Üye
    Konu Sahibi
bende çin malı n97 kullandım ve sattığıma çook pişmanım sattığım arkadaş hala kullanıyor oda çok memnun wifi sorununa şöyle bi açıklama getireyim opera'yı açmadan önce (veya wifi ile bağlanmak istediğin herhangi bir program) java menüsünden veya oparaya tıkladığında açılan seçenek menüsünden bağlantı ayarını wifi olarak seçmelisin

birazdaha açabilirmisin seçenek derken tam olarak nerde

----------Eklendi @ 10:58:04 ---------- Yazıldı @ 10:49:11 ----------

arkadasım 1.cevabım snım_rw programı ıle ımeı degıstırebılırsın 3.ye ise baglayınca sarj sorunu usb kalosundan usb kablonun uymu olmayınca sadece sarj yapar pc ye hıc bır sekılde baglayamassın 2. ihtimal ise (emın degılım) usb driver i ni pc ye yuklemediginden gormeye bilir.

----------Eklendi @ 16:34:21 ---------- Yazıldı @ 16:31:53 ----------

ha unutmadan 'itele' yazısı welcomenın altında cıkıyosa o acılıs ekranı yazısıdır takma onu.:D

şarj cihazı biraz değişik birşey usb kablosu var telefone takılan bölmü ayarlı birşey 1-19 kadar rakamlar var galiba gelen volt ayarlıyor sonra bu usb yi bir adaktöre takıyorsu ozamanda şarj cihazı oluyor

itele yazısı welcame ın altında değil welcame yazdıktan sonra çıkıyor kapanırkende sadece itele yazıyor

BeratShark

BeratShark

Üye
itele :D sankin senden bir şeyi itmeni istiyor gibi

yolcuemre01

Üye
aga bnm n97 de çin malı wifiye girmiir böle bi hata verior "İşletim Hizmetleri Denetlemek". dior

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt