miracorhan
Üye
çin n97 bir sürü sorum var ?
telefonumu tanıtayım
ilk telefon açılıp kapatırken "itele" yazıyor markası galiba
önde model olarak ön taradında sadece n97 yazıyor
arkada zıyoyazıyor da ise sadece imei var sadece iki tane onlarda telefonun kendi imei adresleri ile aynı deil
tv-radyo-foto-mp3-kart okuyucu-java vb. hepsi çalışıyor
1-sim okumuyor o normal sayılır telefondaki imei klon diyor zaten şu siteden baktığımda
imei yi değiştirebilirsem açılacak inşallah????
2-wlan simsiz bağlanıyormu bilmiyorum ama taratınca wlanla modemler çıkıyor ve bağlandı diyor sonra opera ile girmek istediğimde
"failed to connect to the internet" altında
"go to
yazıyor
ve öle kalıyor????
3-pcye bağlamak istediğimde direk şarj olmaya başlıyor normalda ne yapmak istediğimi sorup(3 seçenek çıkıyor ya) orası gelmesi gerekiyor ama öle bir yer gelmiyor????
bu sorunlarıma bir çare arıyorum lütfen yadım edin 1 aydır uğraşıyorum ara ara niye aldın derseniz bir arkadaşımdan 50tl karşılığı aldım bu fiyata mp3player bile yok diyerek.
ilk telefon açılıp kapatırken "itele" yazıyor markası galiba
önde model olarak ön taradında sadece n97 yazıyor
arkada zıyoyazıyor da ise sadece imei var sadece iki tane onlarda telefonun kendi imei adresleri ile aynı deil
tv-radyo-foto-mp3-kart okuyucu-java vb. hepsi çalışıyor
1-sim okumuyor o normal sayılır telefondaki imei klon diyor zaten şu siteden baktığımda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
imei yi değiştirebilirsem açılacak inşallah????
2-wlan simsiz bağlanıyormu bilmiyorum ama taratınca wlanla modemler çıkıyor ve bağlandı diyor sonra opera ile girmek istediğimde
"failed to connect to the internet" altında
"go to
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
with your desktop brower or contact your services provider for internet settings."yazıyor
ve öle kalıyor????
3-pcye bağlamak istediğimde direk şarj olmaya başlıyor normalda ne yapmak istediğimi sorup(3 seçenek çıkıyor ya) orası gelmesi gerekiyor ama öle bir yer gelmiyor????
bu sorunlarıma bir çare arıyorum lütfen yadım edin 1 aydır uğraşıyorum ara ara niye aldın derseniz bir arkadaşımdan 50tl karşılığı aldım bu fiyata mp3player bile yok diyerek.