Samsung Galaxy Ace Kesinlikle Sizde Almalısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace Kesinlikle Sizde Almalısınız
Arkadaşlar 2 gün önce aldım bu cihazı ve gerçekten muhteşem bir cihaz.takılma,yeniden baslama hiçbiri yok cihaz bir bilgisayar görevi görüyor neredeyse aklınıza gelebilecek herşeyi yapabilirsiniz cihazla.cihazı şiddetle tavsiye ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: nonamex

nonamex

Üye
Boşuna demiyoruz Android'li cihaz alın diye :)

Hayırlı olsun, güle güle kullanın

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
güle güle kullan :)
hayırlı olsun :)

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]hayırlı olsun. Biraz daha kullan bakalım :D :D :D[/SIZE][/COLOR]

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hayırlı olsun.

mardok

mardok

Üye
ben Galaxy S II alsam olur mu? :D :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
flash player ve ekran kartı var mı ?

real football 2011 hd oynayabiliyormsn ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
700 lira aceye çok verdigin parayı haketmiyor huawei alsam :hmmm

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim.şimdide gece çekim performansını test ediyorum oda harika.

Elektr0

Elektr0

Üye
ace de HD oyunlar oynayamazsınız ama gio dan tek farkının kamera ve flaş oldugunu biliyorum ben yalnışta olabilir..:hmmm

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ace de HD oyunlar oynayamazsınız ama gio dan tek farkının kamera ve flaş oldugunu biliyorum ben yalnışta olabilir..:hmmm
ya hd oyunlar oynanıyo ama s yada s2 de oynadıklarını değil daha ufak sistem gerektirenleri.

Elektr0

Elektr0

Üye

ya hd oyunlar oynanıyo ama s yada s2 de oynadıklarını değil daha ufak sistem gerektirenleri.
oynana bilir ama tat alamazsın ki yaa gio'de angyr birds de bile takılmalar oluyor Hd oyunlar allah bilir nasıl olur... Gio ile ace arasında fark var mı ?? işlemcide grafik birimlerinde fark yok diye biliyom tabi yalnış ta olabilir...:hmmm

nonamex

Üye

oynana bilir ama tat alamazsın ki yaa gio'de angyr birds de bile takılmalar oluyor Hd oyunlar allah bilir nasıl olur... Gio ile ace arasında fark var mı ?? işlemcide grafik birimlerinde fark yok diye biliyom tabi yalnış ta olabilir...:hmmm

800 mhz + Adreno 200 GPU 2 telefonda

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
fireman87

fireman87

Üye
Hayırlı olsun, ACE kamera yönünden yetersiz bi cihaz diye biliniyor ve HD oyun çalıştırmıyor diye biliyorum doğrumudur ?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Hayırlı olsun, ACE kamera yönünden yetersiz bi cihaz diye biliniyor ve HD oyun çalıştırmıyor diye biliyorum doğrumudur ?
Fotografta orta seviyede ama videoda gerçekten yetersiz 2mp gibi çekiyo ama ben video çekmediğim için sorun değil.HD oyun çalıştırıyo ama sayılı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt