TheSoftware
Üye
bildiğim kadarıyla hd oyun oynanmıyorflash player ve ekran kartı var mı ?real football 2011 hd oynayabiliyormsn ?
realfutbolu bılmem ama pes11 ı felan gioda da oynayabılıyorsun bazı hd oyunları oynayabılıroysun hepsı degıl tabıkıbildiğim kadarıyla hd oyun oynanmıyor
o kadar biliyorum abirealfutbolu bılmem ama pes11 ı felan gioda da oynayabılıyorsun bazı hd oyunları oynayabılıroysun hepsı degıl tabıkı

ya hd oyunlar oynanıyo ama s yada s2 de oynadıklarını değil daha ufak sistem gerektirenleri.ace de HD oyunlar oynayamazsınız ama gio dan tek farkının kamera ve flaş oldugunu biliyorum ben yalnışta olabilir..![]()
oynana bilir ama tat alamazsın ki yaa gio'de angyr birds de bile takılmalar oluyor Hd oyunlar allah bilir nasıl olur... Gio ile ace arasında fark var mı ?? işlemcide grafik birimlerinde fark yok diye biliyom tabi yalnış ta olabilir...
ya hd oyunlar oynanıyo ama s yada s2 de oynadıklarını değil daha ufak sistem gerektirenleri.

oynana bilir ama tat alamazsın ki yaa gio'de angyr birds de bile takılmalar oluyor Hd oyunlar allah bilir nasıl olur... Gio ile ace arasında fark var mı ?? işlemcide grafik birimlerinde fark yok diye biliyom tabi yalnış ta olabilir...![]()
aynılar yani ekran çözünürlükleri ( pixel sayısı) aynı ise zor oyatır HD oyunları800 mhz + Adreno 200 GPU 2 telefonda
Fotografta orta seviyede ama videoda gerçekten yetersiz 2mp gibi çekiyo ama ben video çekmediğim için sorun değil.HD oyun çalıştırıyo ama sayılı.Hayırlı olsun, ACE kamera yönünden yetersiz bi cihaz diye biliniyor ve HD oyun çalıştırmıyor diye biliyorum doğrumudur ?