Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3650 ses yükseltme YARDIM!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bengiserp
Üye
Konu Sahibi
3650 ses yükseltme YARDIM!!!!
3650 telefonum var,fakat konuşma yaparken sesi çok kısık geliyor.bunun sesini yükseltmek mümkünmüdür,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Nazy
Üye
Yazılım Kullanarak Yükseltemessin.
Bir Teknik Yardım Gerekli.
1. Öncelikle telefonunun hoparlörünü daha kuvvetli başka bir hoparlörle değiştirebilirsin. Fakat bunun için telefonu bir teknik servise vermelisin.(Bu konuda uzmansan kendin de yapabilirsin)
2. Kullandığın operatör EFR desteği sunuyorsa konuşma sesini daha kuvvetli ve kaliteli olarak alırsın. Bunu kullandığın operatörden araştır.
3. Telefonunla bir numarayı ararken 3650 nin navigasyon tuşlarında sağ tarafta bulunana basarsan sesi arttırabilirsin. Ama bunu çoktan yapmışsındır herhalde.