Android 2.1 root işlemi YARDIM !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
Android 2.1 root işlemi YARDIM !
T10 um var telefonu turkcell den kurtarmak istiyorum, root atmayı düşünüyorum

Ama araştırdığım kadarıyla herkes farklı bir root öneriyor, siz ne öneriyorsunuz, en güvenilir root hangisi sizce ?:hmmm

mc_shekil

mc_shekil

Üye
ben benim x10u superoneclick diye bi programla rootladım hiç bi sorun da çıkmadı..xda da araştır bulursun :oke:

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: mc_shekil

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
:yuru

atoberk

Üye
ya arkadaşlar root yapınca garanti kapsamı dışına çıkıyor ya rootu kaldırınca garanti devam eder mi?? lütfen yardım edin

mc_shekil

mc_shekil

Üye
ya arkadaşlar root yapınca garanti kapsamı dışına çıkıyor ya rootu kaldırınca garanti devam eder mi?? lütfen yardım edin
telefonun servislik bi sorunu oldugunda servise göndermeden önce unroot ettiğinde yani root olayını kaldırdığında hiç bi problem olmuyor...diğer forumlarda bu dediğim şekilde yapıp servise gönderen bi kaç arkadaş vardı..hiç bi problem çıkmamış

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
telefonun servislik bi sorunu oldugunda servise göndermeden önce unroot ettiğinde yani root olayını kaldırdığında hiç bi problem olmuyor...diğer forumlarda bu dediğim şekilde yapıp servise gönderen bi kaç arkadaş vardı..hiç bi problem çıkmamış

:op: (h)

orj j

Üye
root yapıldığıda garanti kapsamından çıkar root için z4 mod yükleyin ve rootolur telefonunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt