Fenerbahçe'nin Avrupa'dan Men Edilmesi Hakkındaki Görüşleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'nin Avrupa'dan Men Edilmesi Hakkındaki Görüşleriniz
Ben bu duruma her ne kadar bir Fenerbahçe taraftarı olmasam da çok üzüldüm..Bu sene Süper Lig'de şike soruşturmalarının ardı arkası kesilmedi.Bjk ve diğer bazı futbol kulüplerinin de bu duruma maruz kalmaları neticesinde yalnızca Fenerbahçe'ye bu kadar yüklenilmesini anlayabilmiş değilim.Üst üste alınan onlarca galibiyetin sonrası özellikle Galatasaray taraftarlarının bu durumdan tabirici caizse kıllanmaları mı bu kadar tepki görmelerine neden oldu anlamıyorum.
Şike olayı hemen hemen her ligde var olan bir olaydır,bu kaçınılmaz;ama ,bizim durumumuz biraz farklıydı çünkü Ts'un da şampiyonluğu söz konusuydu.Fenerbahçenin son 16 maçın 1-2 tanesinde dahi berabere kalmış olması demek şampiyonluğa veda etmesi demekti çünkü.Bütün bunları anlayabilirim,Fenerbahçe ezelden beridir bu şike olaylarında,finansal ve hukuksal birçok alanda diğer kulüplerden daha baskın bir imaj sergileyebilir;doğrudur ya da değildir bilemiyeceğim.Ama aklıma takılan şey şu ki,diğer şike suçuyla suçlanan kulüpler Avrupa'da serbestlerken neden yalnızca Fenerbahçe bundan etkileniyor,bir diğer ikincisi ise neden şike suçuyla suçlanan Fenerbahçe Avrupa'dan men ediliyor da ülkesinde 2.lige düşürülmüyor ? Ortada bir çelişki yok mu sizce ? Bence her ne olursa olsun bu bizim iç sıkıntımızdı ve önce içimizde halledilmeliydi.Eğer şike olayları neticesinde kupa ellerinden alınıp 2. lige düşürelecekse Avrupa'dan men edilmeliydi.Anlayacağınız durum tam tersi oldu.Önce Avrupa'dan men edildi,sonra 2. lige düşürülme ve kupanın elden alınması düşünülüyor ki böyle bir şeyin olacağını da pek zannetmiyorum.
Asıl anlatmak istediğim şu ki milli bir futbol şuuruyla düşünmemiz lazımdı ve Avrupa'da Türk takımlarından en azından birkaçının sesi duyulmalıydı.Fenerbahçe bu sene çok hırslıydı ve ben Avrupa'da iş yapabileceklerini düşünüyorum.En azından hazırlık maçlarını izlediğimde karşımda bambaşka bir Fenerbahçe gördüm. Geçmişin birikmiş kini ve öfkesi Fenerbahçe'yi bu duruma getirdi.Hak ettiler mi etmediler mi orası sizin takdiriniz.Okuduğunuz için teşekkürler.

Emre-45

Emre-45

Üye
Kesinlikle hakli bir sekilde men ettiler. Sike yapanlar cezasini ceksin yeter artik

Atakan

Atakan

Üye
Görüşüm: Ahahahahaha :kop2:

Hkn's

Üye
Kesinlikle hakli bir sekilde men ettiler. Sike yapanlar cezasini ceksin yeter artik
sen lise terk misin doğru söyle , anlama kıtlığın nerden geliyor senin
adam ne diyor sen ne diyorsun , senin ACIN başka tt arena'da kalmış , bu takım sizi 1-0 geriden gelip yenerken şike mi yaptı... çocuk diyor ki madem ortada fener şike yapmış niye düşürmüyorsunuz tff , beşiktaşın teknik direktörü de içerde o adamda avrupa da o niye men edilmiyor diyor.senin gibi içinde geçmişin acısı birikmiş düz mantık insanlar(11 yıldır) yüzünden bu hale geldi zaten olay. yorum yapmıyordum şu siteye 2 aydır zorla yaptırıyon ya.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
helal olsun uefa demekki yapmışlar boşuna neden men etsinler bide bu uefa küme düşürürse fenerbahçeyi :islik

greenmile

greenmile

Üye
Burda yorum yapan arkadaşlarda ciddi şüphelerim var.Uefa kararı kendi veremiyor!Neden bu işin çok ama çok ağır yaptırımları var,tffyi öne sürüp yaptı bu işi.Sebep devler liginin markası.Görün bakalım bundan sonra ne olacak,Galatasaraylı arkadaşlar bu arada heveslenmesin bizim yerimize sizi almazlar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Burda yorum yapan arkadaşlarda ciddi şüphelerim var.Uefa kararı kendi veremiyor!Neden bu işin çok ama çok ağır yaptırımları var,tffyi öne sürüp yaptı bu işi.Sebep devler liginin markası.Görün bakalım bundan sonra ne olacak,Galatasaraylı arkadaşlar bu arada heveslenmesin bizim yerimize sizi almazlar

bizi alsınlar demiyoruz zaten biz göreceğimizi gördük alacagımızı aldık avrupadan (bkz uefa kupası uefa süper kupası)

Mert

Mert

Üye
Galatasarayla o kadar dalga geçildi arena avrupa göremeyecek falan da filanda:D

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
'Davut

'Davut

Üye
Elimizde belge yok deyipte sadece şüphe var deyipte ligin puan durumuna bakıpta buna göre avrupaya gönderiyorsan...Peki niye bunu baştan yapmıyorsun şimdiki durumu ... Şikeyi Fenerbahçe üzerinden devam ettirsinler ... Eğer bu ligde Fenerbahçe yapıyorsa şikeyi bu olay Fenerbahçeyle bitecekse bugün düşürsünler Fenerbahçeyi razıyım...

Ama bambaşka bir Fenerbahçe var sahada neler yaptığı belli bu takımın takımımla gurur duyuyorum...

• Beğen
Tepkiler: greenmile
arslansem

arslansem

Üye
O yeni kardeşim o 2002 bu 2000 :ehe valla tek birşey söylerim ben Aydınlar ve ekibi Türk futbolunu katletmiştir.Eveleye geveleye 2 aydır bi karar alamazsan Uefa gelir 1 saatte böyle yapar gider.Benim ilginç bulduğum bu zamana kadar aferin Aydınlar iyisin Aydınlar süreci iyi yönettin Aydınlar bak gördünüz mü ne karar verdi Aydınlar diyen Fenerbahçe yönetimi Aykut Kocaman ve taraftarı neden şimdi Aydınlar'a yükleniyor :) ya öyle durun ya böyle :) en güzel örneği de dün HaberTürk'te Nihat Özdemir ile M.Ali Aydınlar'ın görüşmesiydi.Nihat Özdemir bu süreci yönetemediniz diyor Aydınlar bu zamana kadar destek verdiniz güzel iyi dediniz şimdi noldu anlamıyorum diyor :ehe babası çocuğu azarlıyor sanki komediydi ya :ehe
Gsaray uyarısını yaptı bunu temizlemek lazım Uefa gelir yapar dedi tepki gördü noldu aynısı çıktı mı?Savaş açtılar adeta.Tehdit mi ediyorsunuz,bu nasıl açıklama falan filan..Noldu?Hepiniz pişman oldunuz mu şimdi :)

• Beğen
Tepkiler: zaza
zaza

zaza

Üye
ben daha eski biliyordum :D seninde işine gelmeyen şeye sende tepki gösterirssin semih :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
O yeni kardeşim o 2002 bu 2000 :ehe valla tek birşey söylerim ben Aydınlar ve ekibi Türk futbolunu katletmiştir.Eveleye geveleye 2 aydır bi karar alamazsan Uefa gelir 1 saatte böyle yapar gider.Benim ilginç bulduğum bu zamana kadar aferin Aydınlar iyisin Aydınlar süreci iyi yönettin Aydınlar bak gördünüz mü ne karar verdi Aydınlar diyen Fenerbahçe yönetimi Aykut Kocaman ve taraftarı neden şimdi Aydınlar'a yükleniyor :) ya öyle durun ya böyle :) en güzel örneği de dün HaberTürk'te Nihat Özdemir ile M.Ali Aydınlar'ın görüşmesiydi.Nihat Özdemir bu süreci yönetemediniz diyor Aydınlar bu zamana kadar destek verdiniz güzel iyi dediniz şimdi noldu anlamıyorum diyor :ehe babası çocuğu azarlıyor sanki komediydi ya :ehe
Gsaray uyarısını yaptı bunu temizlemek lazım Uefa gelir yapar dedi tepki gördü noldu aynısı çıktı mı?Savaş açtılar adeta.Tehdit mi ediyorsunuz,bu nasıl açıklama falan filan..Noldu?Hepiniz pişman oldunuz mu şimdi :)

Fenerbahçeyi Uefaya şikeyet eden zaten Galatasaray ...
Mektup Uefa ya yazmadınız mı ?

İyi işte sevinin , mutlu olmuşsunuz ... Ligden de düşürürler bizi ...

haltie

haltie

Üye
Aynen aydınlar çok iyiydi şimdi mi kötü oldu.adam fatih altaylının programında diyor benim takımım kötülüğünü istemem gerekli tüyolarıda verdim diyor ama fenerbahçe beni dinlemedi diyor.adam daha ne yapsın fenere.fenerbahçe açıklama yaptı herkes fenerbahçenin nasıl bir takım olacağını görecek dedi aykut istifa etti nihat özdemir istifa etti ee bu mu?

• Beğen
Tepkiler: zaza ve arslansem
zaza

zaza

Üye
360 derece dönmeyi seviyorlar biz ne yapalım :D

arslansem

arslansem

Üye

Fenerbahçeyi Uefaya şikeyet eden zaten Galatasaray ...
Mektup Uefa ya yazmadınız mı ?

İyi işte sevinin , mutlu olmuşsunuz ... Ligden de düşürürler bizi ...
Ne mektubu Ali Allah'tan korkun :) daha ne diyeceğinizi nereye saldıracağınızı şaşırmışsınız :) gerçek bir Galatasaraylı hiçbir zaman Türk takımının Avrupa'daki başarısızlığına sevinmez :oke: bizim rekabetimiz ülke sınırları içindedir.Genelleme yapmasak bile benim şahsi fikrim budur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt