Telefon Tavsiyesi Soru konuda arkadaşlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurgunay35

onurgunay35

Üye
Acaba verir mi ip4 ? Hiç sanmıyorum ama :( olmazsa da fazla üzülmeye gerek yok ideos x5 beni beklerrr :ehe:bir de kardeş ip4 para isterse ne kadara kadar alayım ?

İphoneler hakkında bi bilgim yok bi internetten araştır istersen.İp4 olmazsada zaten ideos x5 seni mutlu edecektir. :ehe

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
İphoneler hakkında bi bilgim yok bi internetten araştır istersen.İp4 olmazsada zaten ideos x5 seni mutlu edecektir. :ehe
Ya ondan eminim oyun konusunda sıkıntı yaşamıcağımı uygulamalar da aynı şekilde :ehe Tandıklardan baktım da birinde de samsung galaxy s var telefoncuya sordum daha doğrusu kadıköyde 2. elini 700e falan bulabilirsin dedi 1ghz işlemcisi falan var ama flash var mı falan hiç bilmiyorum :S Adam LG optimus Black, samsung galaxy s, xperia modeli vardı bitane arc mı x10 mu neydi ya da ikiside :D bunların fiyatları ortalama olarak aynıdır dedi. Kardeş bunlar hakkında bilgin var mı ? Aslında şekil olarak falan huawei daha iyi geliyor bana ama babam ne markası o beyaz eşya markası falan mı dedi başlıcaktım anlatmaya ama babam olunca anlatılmıyor. Madem kendi ucuz istemiyor biraz daha pahalıya gideyim dedim eğer annem babamı ikna ederse huawei etmezse bu modellerden biri :ehe

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Ya ondan eminim oyun konusunda sıkıntı yaşamıcağımı uygulamalar da aynı şekilde :ehe Tandıklardan baktım da birinde de samsung galaxy s var telefoncuya sordum daha doğrusu kadıköyde 2. elini 700e falan bulabilirsin dedi 1ghz işlemcisi falan var ama flash var mı falan hiç bilmiyorum :S Adam LG optimus Black, samsung galaxy s, xperia modeli vardı bitane arc mı x10 mu neydi ya da ikiside :D bunların fiyatları ortalama olarak aynıdır dedi. Kardeş bunlar hakkında bilgin var mı ? Aslında şekil olarak falan huawei daha iyi geliyor bana ama babam ne markası o beyaz eşya markası falan mı dedi başlıcaktım anlatmaya ama babam olunca anlatılmıyor. Madem kendi ucuz istemiyor biraz daha pahalıya gideyim dedim eğer annem babamı ikna ederse huawei etmezse bu modellerden biri :ehe

Onların içlerinden optimus black veya galaxy s tavsiye ederim gerçi xperia arc veya x10 u bilmiyorum eğer durum kesinleşirse konu açarsın bilen arkadaşlar yardımcı olurlar. :oke:

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Onların içlerinden optimus black veya galaxy s tavsiye ederim gerçi xperia arc veya x10 u bilmiyorum eğer durum kesinleşirse konu açarsın bilen arkadaşlar yardımcı olurlar. :oke:
Peki kardeş optimus black gpudan sanırım önermiyorlar internetten de baktım menü geçişlerinde takılmalar oluyor. Fruit Ninja da bile düzgün oynamıyor :s Galaxy s daha iyi gibi. Aslında apple desteğini 3gs den çekmedi bu sene son verirler mi acaba? Temiz 3GSlerde aynı fiyata bulunuyor SGS ile.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Peki kardeş optimus black gpudan sanırım önermiyorlar internetten de baktım menü geçişlerinde takılmalar oluyor. Fruit Ninja da bile düzgün oynamıyor :s Galaxy s daha iyi gibi. Aslında apple desteğini 3gs den çekmedi bu sene son verirler mi acaba? Temiz 3GSlerde aynı fiyata bulunuyor SGS ile.

Optimus blackin öyle kascağını sanmıyorum ya güçlü bi cihaz çünkü 3gs de eskidi bence onu alcagına sgs alman daha mantıklı.

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum vallaha internetteki videoda ekranda isteği yere dokunamıyordu adam anladı kasıo sallamaya başladı ekranda elini :ehe

nonamex

Üye
fruit ninjada kasiyor mu :zuhaha: yok artik

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Kasıyo değil kardeş istediği gibi kontrol edemiyor :ehe Ya elemanın parmağında falan sorun var ya telefonda :ehe

nonamex

Üye
Kasıyo değil kardeş istediği gibi kontrol edemiyor :ehe Ya elemanın parmağında falan sorun var ya telefonda :ehe

Elemanın parmağında bir sorun var bende yani ben çok güzel oynuyorum :ehe

----------Eklendi @ 13:38:28 ---------- Yazıldı @ 13:36:58 ----------

Galaxy S , PowerVR SGX540 GPU , daha iyi bir chipset kullanıyor ama kamerasında flash yok, tasarımı kötü , optimus'a göre kalın.

Optimus Black , PowerVR SGX530 GPU kullanıyor, tasarım incelik ve hafiflik konusunda harika, kamerasında flash var.

Optimus Black'te oyun konusunda sıkıntı çıkarmıyor (Miami Vindication, Nova 2 HD , Asphalt 5-6 deneyimlerime dayanarak) ama ben donanıma önem veririm diyen Galaxy S , tasarıma önem veririm diyen Optimus Black alır.

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Elemanın parmağında bir sorun var bende yani ben çok güzel oynuyorum :ehe

----------Eklendi @ 13:38:28 ---------- Yazıldı @ 13:36:58 ----------

Galaxy S , PowerVR SGX540 GPU , daha iyi bir chipset kullanıyor ama kamerasında flash yok, tasarımı kötü , optimus'a göre kalın.

Optimus Black , PowerVR SGX530 GPU kullanıyor, tasarım incelik ve hafiflik konusunda harika, kamerasında flash var.

Optimus Black'te oyun konusunda sıkıntı çıkarmıyor (Miami Vindication, Nova 2 HD , Asphalt 5-6 deneyimlerime dayanarak) ama ben donanıma önem veririm diyen Galaxy S , tasarıma önem veririm diyen Optimus Black alır.
Benim için donanım daha önemli kardeş zaten 5800dan sonra hangi teli alırsam ışık hızı :ehe Sadece iphone fiyatı kafamı karıştırdı 1000 liraya satıyorlar hala :naughty:
Eğer uygulama ve oyunda sorun çıkartmazsa ona da dönebilirdim. Ama ben mecburen iphone 5i bekleme durumundayım o biraz kötü :ağlarım: Bir de eğer iphone 5 çıkarsa ekim ayı gibi ülkemize gelmesi zaten bayağı bulur ama onu beklemicem sadece yurtdışında çıkması kafi benim için :ehe iphone 4e de yönebilirim sizce hangisi daha iyi bir seçim olur ya ucuza galaxy s ya iphone 4 (ama şöyle bir şey var o zamana kadar samsungun fiyatları çok düşcek SGS2 bile iphone 4 ile aynı fiyata gelir :ehe Bir de şu ucuz iphone dedikodusu var bilginiz var mı ? :megafon:

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 300e ipod touch buldum 3G ama 32 GB tatmin etmez mi dersiniz ?
Ya da 5800 satıp + 300 = ideos x5
ya da 5800 satıp + 500 = galaxy s veya iphone 3gs
sizce hangisi ?

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Arkadaşlar 300e ipod touch buldum 3G ama 32 GB tatmin etmez mi dersiniz ?
Ya da 5800 satıp + 300 = ideos x5
ya da 5800 satıp + 500 = galaxy s veya iphone 3gs
sizce hangisi ?

Senin durumuna bağlı arkadaşım paran fazlaysa galaxy s al

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Param fazla değil de daha zaman bekliycem :D

onurgunay35

onurgunay35

Üye
İdeos x5 diğerlerini aratmıcaktır bence bekleme tabi yinede senin kararın :)

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Yok yani mecbur hem maddi yönden hem de yeni cihazları beklemek zorundayım eylül sonu daha doğrusu okul açıldığı zaman yani :ehe Ekime işte iphonea yönelirsem bekliycem 4 için.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Yok yani mecbur hem maddi yönden hem de yeni cihazları beklemek zorundayım eylül sonu daha doğrusu okul açıldığı zaman yani :ehe Ekime işte iphonea yönelirsem bekliycem 4 için.

Peki o zaman hayırlısı. :)

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Ya böyle iş olur mu gönlüm hep ideos x5de :yuru ios alcam ne olcak ki tarayıcı olarak ideos x5 daha iyi. Tek cihazda istediğimi yapıcam. Ancak ipodun üstün olduğu taraflar müzik, appstore, dokunmatik kalitesi ve marka. Başka bir üstün olduğu yer var mı ? Bugün galaxy s ve iphone 4 inceledim oyunlarını falan yani isterse 300 bin tane oyun olsun hepsini oynamıycam ki zaten kalitei oyunlar olsun yeterli. Geri kalan müzik o da zor kalırsa alırım güzel bir mp3 player 30 liraya bile teknosada satılıyor. Sizce bu daha iyi olur değil mi oyunları zaten çok oyun tutkunu olduğum için değil telefonu değiştirince en azından iyi bir şeyler olsun diye düşündüm. İpodun başka üstün özellikleri neler ?

61semih

61semih

Üye
fark fazla tabıkı ama fıyat farkıda eğer 'para var huzur var' ıse sende al LG Optimus Black yoksa x5 veyahut gıo yu tercıh edeılrsn

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
fark fazla tabıkı ama fıyat farkıda eğer 'para var huzur var' ıse sende al LG Optimus Black yoksa x5 veyahut gıo yu tercıh edeılrsn

Huawei hep gönlümden geçiyor da bir şey daha sorcam flash içeriği unutuyorum zaten 800 mhzde ne kadar stabil çalışabilirki :ağlarım: Peki Tegra 2 işlemci ve 1Ghzlik galaxy tabda nasıl çalışır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt