Eve Geç saatte Geldiniz ve Bu görüntüyle Karşılaştınız...Ne yapardınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ne güzel bana yollasana burada yakalayamıyorum :D geçen bir tane tırnağım kadar örümcek yakaladım lavaboda hemen şişeye koydum ve cani tarafım devreye bir anda girgi ve şişiye sallamaya başladım aldığı darbeler sonucu vucudunun çoğu yeri ezilmiş ve kopmuştu :D----------Eklendi @ 15:19:05 ---------- Yazıldı @ 15:18:34 ----------nesi çirkin süper ben bunlardan yakalasam varya ne işkenceler yapardım :ehe
sadece örümcekten bahsetmiyorum yılan kertenkele süleymancık kurbağa çok burda

----------Eklendi @ 15:22:46 ---------- Yazıldı @ 15:21:44 ----------

ne güzel bana yollasana burada yakalayamıyorum :D geçen bir tane tırnağım kadar örümcek yakaladım lavaboda hemen şişeye koydum ve cani tarafım devreye bir anda girgi ve şişiye sallamaya başladım aldığı darbeler sonucu vucudunun çoğu yeri ezilmiş ve kopmuştu :D----------Eklendi @ 15:19:05 ---------- Yazıldı @ 15:18:34 ----------nesi çirkin süper ben bunlardan yakalasam varya ne işkenceler yapardım :ehe
ya zaza ramazan ramazan hayvandan ne istiyorsun

pelın_

Konu Sahibi
Süleymancıkk:)

zaza

zaza

Üye
sadece örümcekten bahsetmiyorum yılan kertenkele süleymancık kurbağa çok burda

----------Eklendi @ 15:22:46 ---------- Yazıldı @ 15:21:44 ----------

ya zaza ramazan ramazan hayvandan ne istiyorsun

ramazanda değil ya bundan 6 ay önceydi :D hem benimki bunlarla sınırlı değil sen benim çocukluğu görsen varya insan değilsin derdin :D ne caniydim ben yine çok gelişme var bende en azından ALLAH korkusu gelince düzelmeler oldu :D

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Konu Sahibi
Bu allah korkusu gelmış halınmı

zaza

zaza

Üye
malesef ama zararsız hayvanlara karışmıyorum sadece zararlılara yılan, akrep ve yengeçlere hala devam :D ama köyde değilim artık :D

pelın_

Konu Sahibi
ıyı barı kurtulmuşlar senden:)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla normal büyüklükte olsa böcek ilacı ile hallederdim ama bu mutasyon geçirmiş :D.o kadar büyüklükte bi örümcek görsem,derhal o odanın kapısını dıştan kitler,dışarı çıkmasınlar diye de kapı altını da gazete ile kapatırdım.

zaza

zaza

Üye
ıyı barı kurtulmuşlar senden:)

:D evet uzun zaman oldu yıllardır yılan öldürmüyorum :D sinirimide artık kontrol edebiliyorum eskisi gibi hergün kavgalarım olmuyor sadece biraz asabi ve inatçıyım huyumda öyle inat ediyor :D

pelın_

Konu Sahibi
yılanmı anam ben çok korkarım

pelın_

Konu Sahibi
Aman bırak böryü böcügü kendı halıne

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ramazanda değil ya bundan 6 ay önceydi :D hem benimki bunlarla sınırlı değil sen benim çocukluğu görsen varya insan değilsin derdin :D ne caniydim ben yine çok gelişme var bende en azından ALLAH korkusu gelince düzelmeler oldu :D
allah korkusu geldi demek önceki mesajında hiç öyle deniyorsun şişeye koyup sallamışsın parçalamişsın

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Elime bir deodorant ve çakmak alırım çakmağı yakıp deodorantı sıkarım al sana toplu katliam :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

pelın_

Konu Sahibi
aman şimdı yapar falan

zaza

zaza

Üye
allah korkusu geldi demek önceki mesajında hiç öyle deniyorsun şişeye koyup sallamışsın parçalamişsın

zararsızlara dokunmuyorum karınca, arı, kedi,köpek, kurbağa falan

----------Eklendi @ 15:48:12 ---------- Yazıldı @ 15:47:44 ----------

Elime bir deodorant ve çakmak alırım çakmağı yakıp deodorantı sıkarım al sana toplu katliam :D

ev daha beter kirlenir :D

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Benim mahremime giren hayvanın ben ... Neyse konuyu saptırmayalım :D

pelın_

Konu Sahibi
keser valla tek tek:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt