Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
sadece örümcekten bahsetmiyorum yılan kertenkele süleymancık kurbağa çok burdane güzel bana yollasana burada yakalayamıyorumgeçen bir tane tırnağım kadar örümcek yakaladım lavaboda hemen şişeye koydum ve cani tarafım devreye bir anda girgi ve şişiye sallamaya başladım aldığı darbeler sonucu vucudunun çoğu yeri ezilmiş ve kopmuştu
----------Eklendi @ 15:19:05 ---------- Yazıldı @ 15:18:34 ----------nesi çirkin süper ben bunlardan yakalasam varya ne işkenceler yapardım
![]()
----------Eklendi @ 15:22:46 ---------- Yazıldı @ 15:21:44 ----------
ya zaza ramazan ramazan hayvandan ne istiyorsunne güzel bana yollasana burada yakalayamıyorumgeçen bir tane tırnağım kadar örümcek yakaladım lavaboda hemen şişeye koydum ve cani tarafım devreye bir anda girgi ve şişiye sallamaya başladım aldığı darbeler sonucu vucudunun çoğu yeri ezilmiş ve kopmuştu
----------Eklendi @ 15:19:05 ---------- Yazıldı @ 15:18:34 ----------nesi çirkin süper ben bunlardan yakalasam varya ne işkenceler yapardım
![]()
geçen bir tane tırnağım kadar örümcek yakaladım lavaboda hemen şişeye koydum ve cani tarafım devreye bir anda girgi ve şişiye sallamaya başladım aldığı darbeler sonucu vucudunun çoğu yeri ezilmiş ve kopmuştu