PINPHONE 3GS 32GB Almak Hatamı ?

Sponsorlu Bağlantılar

PinPhone 3Gs Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

• Bence Alma Çin Malına Güven Olmaz

Kullanılan: 14 33.3%
  • Ben Aldım Memnunum Hiçbir Sorun Yok

Kullanılan: 15 35.7%
  • Java Vb. şeyler Yüklemeyeceksen iPhone a En Yakın Telefon

Kullanılan: 13 31.0%
  • Onu Alacağına Şunu Al (Cvp Olarak Önerin)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    42

algorist2

Üye
    Konu Sahibi
PINPHONE 3GS 32GB Almak Hatamı ?
PinPhone 3GS 32GB (Tv ve Çift Hat Olmayan) Almayı düşünüyorum yorumlarınız nelerdir arkadaşlar kmse yardımcı olmuyor lütfen bakanlar yorum yapsınlar(özellikle Kullananlar) Yardımlarınızı Bekliyorum:heyo:

rapman

rapman

Üye
çin malı telefon almanı şiddetle önermiyorum.kullanılan malzemeler kalitesiz ve zararlı, yazılım işe yaramaz. uygulama yok denecek kadar azdır.oyunları en eski atari oyunlarıdır.Dayanıksızdır.Ayrıca çin mallarında ne zamandan beri 3G var ki :) Ve de 32 gb olacağını zannetmiyorum..

enes09

enes09

Üye
Al oladbilir kt bende çit hat +tv var x6 kullanıyorum güzel çin malıyla alakası yok önemli olan iyi kullanmak al derim

algorist2

Üye
    Konu Sahibi
ya bana wireless olan tel lazm o yuzden çin malı telefonlara ilgi duymaya basladım ama cevremde kullanan yok kararsızım kmseden bilgide alamıyorum bakanlar yorum yazarsa sevinirm

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu telefonu balıkesirde nerede bulabilirim bilgisi olan varmı

veemre

Üye
valla düşünmene bile gerek yok al kullan hiç pişman olmazsın. Ben de pinphone un çift halı olanı i836 modeli var. Compeq multitouch diye iki yıl garantili imei kayıtlı faturalı olarak satılıyor. Çin malı olması hiç bi sorun teşkil etmez. Ürün sağlam ve kaliteli. Tek hatlısı da pinphone i835 diye geçiyor. Compeq capacitive diye yine 2 yıl garantili satıyorlar. Ben çok memnunum. Dokunmatik parmak eti algılıyor ve hassaslığı gayet iyi. Mesaj yazmak süper yan dönen klavye ekranında. Bi sürü özelliği var saymaya gerek yok. Bi de müşteri olarak firmadan çok memnun kaldım. Nokia alsam bu kadar ilgilenmezlerdi o kadar diyim yani. Şansıma gelen telefon fabrika hatalı çıktı gönderdim yenisini yolladılar. Üstelik bekleme yaşattıklarından dolayı özür olarak hakiki deri kılıf yolladılar. Daha ne olsun ki? Ne sorun olsa anlatıp yardımcı olup çözüyorlar. Sonuç memnuniyet. Benimki çift hatlı ve sar değeri 0,7. Çift hatlı bir telefon için gayet iyi bir değer. 4 yıldır kullandığım tek hatlı olan samsung sgh x210 un sar değeri bile bundan daha yüksek 0,475 sgh x200 ün ise 0,87 idi. Yani başarılı bir değer. Almayı düşünürseniz bu aralar capacitive i peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlar.349 tl. incelemek isterseniz compeq.sanalpazar.com

--------------- Ekleme ---------------

32gb olayını açığa kavuşturalım. Pinphone telefonlar 32 gb hafıza kartı destekliyor. Bunda yalan yok. Tabi adam 350 liraya telefonla beraber 32 gb hafıza kartı hediye edecek değil. Akıl var mantık var. 4gb hediye veriyorlar. Sen üzerine 40 tl daha koy 16 gb lık hafıza kartıyla geliyor. Ben öyle yaptım ben çift hatlı pinphone. Doldur içini doldurabildiğin kadar olay bu. 3g olayıda 3g veri aktarım hızı demektir. Sadece görüntülü konuşma olarak düşünenler yanılgıya düşer. vodafone un 3g kampanyasıyla sattığı tellerde ön kamera yok mesela dolayısıyla görüntülü konuşmada. 3g den kasıt internet hızı. Pinphone da bu konuda şikayet görmedim. İnternet erişimi başarılıdır.

FK5896

FK5896

Üye
pinphoneyi al derim... çok sağlam bir telefon...

serkan_turan

Üye
Çin mali ayfon orjinalini gecti Bu bir gercek
tüm türkiyeye gonderdik gondermeye devam ediyoruz.

RESİMLER KESİNLİKLE TELEFONA AİTTİR AYFON İLE KIYASLADİGİNİZDA FARK BULAMAYACAKSİNİZ.
Pinphone 3GS 32 GB
siyah - beyaz renk seçenekleri ile ..
KALEM , TIRNAK KONTROLÜNE SON

SADECE TEN HASSAİYETİYLE
AYFONUN EKRANİNA SAHİPTİR PARMAK ETİ HARİCİNDE

CALİSMAZ.

AYNİ DOKUNMATİK KULLANİLMİŞTİR.
ÜRÜNÜMÜZ ORJİNAL İPHONE KATAGORİSİNDE 350 VE 400 TL CİVARINDA SATILAN ÜRÜNDÜR BİZ DİĞER MARKALAR KATAGORİSİNDE AYNI ÜRÜNÜ DAHA CAZİP FİYATA VERMEKTEYİZ
3GS HIZI İLE İNTERNETE GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ (GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME YOKTUR ORJINALLERDE'de YOKTUR)

ÜRÜN KESİNLİKLE ÇİN MALI DEĞİLDİR FİNLANDİYA ÜRETİMİDİR LÜTFEN ÇİN MALLARI İLE KARİŞTİRMAYINIZ

Sahip olduğu ekran iphone 3gs modelinde kullanılan çoklu dokunma desteği olan(iki parmak hareketiyle resim büyütme ve küçültme) ve sadece parmak etiyle çalışan sharp marka yüksek çözünürlüklü capasitive ekrandır.
ORJINAL İPHONLERDE OLDUĞU GİBİ SMS YAZARKEN EKRANIN YANDÖNMESİ
ONLARCA DOKUMATİK OYUN VE DAHA ONLARCA PROGRAM
ARKASINDA ORJINAL PARLAK LOGOSU vardır
ÜRÜNLERİMİZİN İMEİ NUMARASI KAYITLIDIR .İSTEDİĞİNİZ HATTINIZLA KULANABİLİRSİNİZ
MENÜSÜ %100 TÜRKÇE OLDUĞU GİBİ İKONLARIDA %100 TÜRKÇEDİR
Web sayfalarını bilgisayarda nasıl görüyorsanız aynı şekilde birebir gösterir. Flash, java, video oynatamama gibi problemleri yoktur
Kısacası iphone 'da şu vardı bu cihazda o yok diyebileceğiniz hiçbirşey yok. Daha sayamadığım onlarca özelliği var. İstediğiniz her konuda bilgi almak için mesaj atabilirsiniz.

ayrintili bilgi icin [email protected]

0541 730 34 33

Revengeful

Emekli Yönetici
Çin malı alma..

FK5896

FK5896

Üye
tekrar tekrar söylüyorum çok sağlam bir telefonn...!!!!!!! ranzadan aşşağıya düştü ama hayla çalışıyo.. hiç bir sorunu yok... düşünmeden all....

samcom

samcom

Üye
pinphone 3g s 32 gb v_1_2_3 bilen bilir yada arastırınız den 170 e satarım cok temız sorunsuz ben orjınal ıphone aldım cıhaz fazla dıye satarım almak isteyenler 0538 918 34 01

----------Eklendi @ 19:24:24 ---------- Yazıldı @ 19:21:53 ----------

pinphone 3g s 32 gb v_1_2_3 bilen bilir yada arastırınız den 170 e satarım cok temız sorunsuz ben orjınal ıphone aldım cıhaz fazla dıye satarım almak isteyenler 0538 918 34 01
sıfır alsanda aynı bu cihazda temiz ve sorunsuzdur tek fark 8 aylık kullanıcısı olusum ıkıncı el yani :-)

Üst Alt